georg píše:Snad už bude klid. A ted k tématu!
A jde o to k jakému tématu
pehlo píše:Přečetl jsem si zájmem obě diskuze na téma 2,4 GHz od Jeti.
Nenašel jsem podobnou, kde se tak vyžadoval test ochrany proti rušení, detailní právnický rozbor - prostě moduly od jiných výrobců nacpem do vysílačka a je to OK, protože za produktem stojí velká firma.
Právní rozbory v diskuzích uvedené jsou na úrovni náboženských fanatiků "auta neexistují, protože se o nich nepíše v bibli", včetně zcela očekávaného závěru, že to správné je to co používá vykladač práva.
A vůbec nejlepší jsou ty osobní výpady. Doufám, že si to přečte hodně začínajících modelářů, aby věděli, že ani modelářská komunita nevybočuje za standardu.
olda píše:Přesně jak píše Pehlo.
Mě je 30. Neznám ani pana Hlávku ani jiného přispěvovatele do téhle diskuze. Fakt jako malí kluci. A za hlášky typu sereme na Hlávku atd. byste se měli stydět ať je to jak chce.
Mám dotaz - chystám se objednat modul od Jeti (univerzální verzi TU) a 4k přijímač. Kdo mi to zabuduje? Když pominu debatu kolem homologace, chtěl bych to od nějakého komerčního subjektu s papírem, neboť do elektroniky rádia vrtat nehodlám. Přímo Jeti, Esotop? Na jeti jsem poslal dotaz, zatím čekám.
Děkuji
j3nda píše:a co treba nazev tohoto vlakna? to neni provokace?