gituna píše:venry píše:pěkný,možná napomůže kratičký článek o vlastnostech použitého zázračného materiálu,viz zde http://www.modding.cz/?p=73
Článek jsem si přečetl. Celkem poučné. Hlavně pro ty, kteří neustále věří, že si jeden, který neumí slepit EPP, poškodil "model" v kufru auta při teplotě 50°C a zkroutí uhl. pásnice silou EPP.
Ono ani vlastně nejde o ten uhlík, tady jde o princip, jak vydusit někoho, který někomu vadí.Snad to na ten BAN bude stačit. TomasoviC se omlouvám. Velmi.
Podívej se chlape,ten článek jsem tu dal ani né tak tobě,ale i ostatním kteří o vlastnostech materiálu toho moc neví,tobě ,co by odborníkovi jsem myslel že ti napovím že není jen uhlík,ale i pojivo + lepidlo,které ten pom.nosník drží a že tyto materiály už nemaj ony zázračné vlastnosti jako "uhlíková stojina" a bezpochyby můžou spůsobit zborcení konstrukce.
K osatnímu nemám co říct,sand jen k tý anonymitě.jsme zhruba stejně staří,to že jsi ze Šumperka jsem již věděl dávno než jsi si to někde uvedl a to dle tvých fotek v galerii.Na letišti jsem tě viděl několikrát jednou když jsem tam seděl s 142 pak když jsem tam byl za Karlem . Mohl jsem tam za Vámi zajít pokecat ale tak jako ty asi i ty tak já mám ve svém okruhu lidi s kterými si mám co říct a s kterými ne.A tak je to i s tou anonymitou zde.A dušení kohokoliv ? proč ? Zamysli se proč se druzí k tobě tady tak chovaj a to nejen mlaďoši