Beep píše:Jestli tě to bude bavit???? úsměvná otázka, bude, pokud to je pro tebe alespon trochu cennově přijatelné bude. Lidí co zkusí vrtulník a řeknou že to není nic pro ně je minimum a spíš je to o penězích a čase. Na to abych zjistil jestli jo a nebo ne podle mně stačí simulátor.
A ted k těm autům. Křáp auto si člověk koupí i za cenu že se v něm bude hrabat protože ho potřebuje, heli je zábava a ne mus. Kde to pořádně skřípe je, že nevím jak se v tom bude začátečník hrabat, když tomu nerozumí, to se bude víc hrabat než lítat. Ano pokud si ted koupíš fabii tak ji za dva měsíce prodáš s nějakou ztrátou, pokud 20let starýho japonce tak zaplatíš ještě za sešrotování. Podívej se na modelbazar na všechny ty výhodné sety, jsou téměř neprodejné, a pokud práskneš s Rexem, nikdy ho neodepíšeš celej, pokud k tomu přistupuješ trochu zodpovědně, takže bezproblémů koupíš díly, opravíš a prodáš.
Pokud už pořizovací cena heli je stěží únosná nemá cenu do lítání s heli jít, náklady na provoz nejsou malé, pak zbývá než poletovat, viz víše
Asi jsem to špatně napsal. Mělo to znít nějak jako, že jsou lidi kterejm to stačí. Já mám například Safari G41 a jsem s tou 4kanálovou šunčičkou spokojenej. Na blbnutí po zahradě je to ideální. Samo senou že pokukuju po něčem větším co už půjde navléknout do kabátku UH-1, ale to je hudba budoucnosti, zatím mě Safari bohatě stačí. Co se týhá ND na Safari zatím jenom 2 sady rotor. listů a 2x rotorová hlava - vyřešeno AL hlavou.