To byla prvni volba ale nic jsem tam nenasel. Kulate pristroje jeste ano, ale ty velke displeje ani nahodou. Ale jak jsem psal, neco uz jsem nasel. Snad to bude pouzitelne.
Ukazka:

- 2077889.gif (176.74 KiB) Zobrazeno 1874 x
Nejsem maketar. Zatim jsem rad ze jsem se naucil litat s heli tak, ze moc na ruce nepadam.

Tohle bude muj prvni pokusny kralik. Asi nebudu uplne presne resit co a jak je na kterem panelu presne zobrazeno ve skutecnosti. Stejne to nebude soutezni maketa. Jen chci aby to vypadalo "jako" a bylo to hezke. Zacina me to ale docela bavit, objevuji se nove a nove vyzvy jako treba Arduino a rizeni vyskovky automaticky v zavislosti na rychlosti letu. Uz si procitam jak Arduino programovat. Tedy netvrdim ze tomu uz rozumim.

Prolezam internet a hledam detailni fotky ( kdyby jste neco meli, sem s tim, hlavne rozmisteni tech vsech napisu,popisku, varovani atd. ). Zatim tapu i v tom kde a jak hledat. Treba jednou se ze mne maketar stane a nejaky dalsi projekt uz bude opravdova maketa. Jsem povahou velky detailista, takze predpoklad k tomu docela je.

Do te doby ale se mnou budete mit peklo, protoze se budu porad na neco ptat. To vam nezavidim.