Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)
tahle kauza se myslím netýká kvalitního likéru ale toho nejlevnejsiho braku. proto píši chlastat.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
googie píše:Čo znamená chlastať? Pár pohárikov kvalitného likéru, alebo sa ožrať, že sa válaš po zemi.
Kto koľko znesie...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
no ja jsem teď jenom zvědavé, kdy začnou další otravy, co zpět plní regály chlastem. ja bych si flašku nekoupil, chtěl bych věřit, ale bohužel.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Axell píše:no ja jsem teď jenom zvědavé, kdy začnou další otravy, co zpět plní regály chlastem. ja bych si flašku nekoupil, chtěl bych věřit, ale bohužel.
Nekupuj patoky za kilo pulcak a muzes byt bez obav. Kvalitni alkohol nikdo pancovat nebude.
OK2WY
Souhlas, navíc u kvalitního alkoholu, kdyby ho někdo pancoval, tak bys to poznal okamžitě... Vem si kolik je pokusu o okopirovani koly, sice ten patok nemám rád, ale rozdíl poznáš hned.
"Šmirgl to jistí!"
JirkaA píše:Axell píše:no ja jsem teď jenom zvědavé, kdy začnou další otravy, co zpět plní regály chlastem. ja bych si flašku nekoupil, chtěl bych věřit, ale bohužel.
Nekupuj patoky za kilo pulcak a muzes byt bez obav. Kvalitni alkohol nikdo pancovat nebude.
Co to meleš prosímtě? Já se bavím o flašce rumu v regálu i většího obchodu, ne ve stánku ze sudu.
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Ve stánku v sudu ti navíc nalejou místo Rumunského Hnědého JET A1 
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Axell píše:Co to meleš prosímtě? Já se bavím o flašce rumu v regálu i většího obchodu, ne ve stánku ze sudu.
Vyprosuju si takove vyrazivo. Nechlastej "rum" z brambor, ojetejch pneumatik a buhvi ceho jeste (ono se tomu uz ani nesmi rikat rum). Imitace jsou vzdycky rizikovy
OK2WY
JirkaA píše:Axell píše:Co to meleš prosímtě? Já se bavím o flašce rumu v regálu i většího obchodu, ne ve stánku ze sudu.
Vyprosuju si takove vyrazivo. Nechlastej "rum" z brambor, ojetejch pneumatik a buhvi ceho jeste (ono se tomu uz ani nesmi rikat rum). Imitace jsou vzdycky rizikovy
ty mě urazis že chlastam patoky za kilo a ještě si vyhrazujes vyrazivo??
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Axelli mas problem s pochopenim psaneho textu? 
Zkus si precist jeste jednou co jsem psal.
Zkus si precist jeste jednou co jsem psal.
OK2WY