FPV Raptor - ako stlmiť vibrácie do kamery

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
robinj
Kontaktovat uživatele:

Re: FPV Raptor - ako stlmiť vibrácie do kamery

#91 Příspěvek od robinj »

to máš asi špatné težiště jinaki na přistání jdi z větší dálky a po pravoůhlých zatáčkách dej si víc letového místa a let jak s velkym dopravákem sedá to fakt super
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od František Koudelka »

rekl bych ze bez toho podvozku to bylo tezky na zadek, ted asi zase malicko na predek, ale malicko sem si protahl vyskovku v subtrimu a vypada to dobre, mel to trosku tendenci klesat, pri primem letu, ale dneska bylo uplne bezvetri a po tom pritazeni v subtrimu to vypada dobre, asi to necham, mozne nejake malicke zavazi na zadek, to lepici na vyvazovani kol bych si mohl vzit z prace, ale nevim, neni to nejhorsi,. leta se s tim dobre, pristani uz zacinam vychytavat, je to jak pises potreba jit z vetsi dalky, jak mam velkou rychlost skace to jak koza, ale pri optimalni rychlosti sem sedal jak do perin, akorat asi mam spatne sladene to zadni kolecko vuci smerovce a kdyz du pekne rovne je vse OK, ale jak se dotkne to kolecko tak me to malicko stahne dos trany, zkusim jeste vychytat tohle ale taky to neni nic co by branilo letum, ty velky kola jsou bomba, mel sem dneska vic jak dvacet startu a pristani a fakt dobry, vypada to ze podvozek bude dobrej, mam nejaky videa ale budu muset asi neco sestrihat, nez to sem dam
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od František Koudelka »

Tak tady to je, nemam cas to nejak sestrihavat, tak sem vybral aspon takovy nejlepsi a ne moc dlouhy, pristani je takovy prumerny, mam lepsi, ale i horsi kde poskakuju jako koza :D , ale je to tim ze jdu asi moc rychle, ale casem se s tim naucim :)

http://www.youtube.com/watch?v=0XQ5zVeYoYc
robinj
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od robinj »

František Koudelka píše:Tak tady to je, nemam cas to nejak sestrihavat, tak sem vybral aspon takovy nejlepsi a ne moc dlouhy, pristani je takovy prumerny, mam lepsi, ale i horsi kde poskakuju jako koza :D , ale je to tim ze jdu asi moc rychle, ale casem se s tim naucim :)

http://www.youtube.com/watch?v=0XQ5zVeYoYc

pokud jsi měl při přistání výškovku v nule tak 2x cvakni na trim ve smyslu podtlačit,musíš letadlo naučit klesat na přistání
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od František Koudelka »

Na pristani mam klapky dole a vyskovku potlacenou, docela dost,jak sklopim klapky tak se mu dolu moc nechce, mam to potlaceni nastaveno pri sklopeni klapek
robinj
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od robinj »

tak je tolik neklop nebo přidej na mixu je vidět propadání
Robbe FutabaFX 20
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od František Koudelka »

Ty klapky jsou hodne ucinne, ze zacatku kdyz sem model nastavoval tak sem je me jeste vic, ale to uz letelo tak pomalu ze se to nedalo ridit, tak sem nastaveni upravil, mozna to jeste trochu stahnu :)
robinj
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od robinj »

František Koudelka píše:Ty klapky jsou hodne ucinne, ze zacatku kdyz sem model nastavoval tak sem je me jeste vic, ale to uz letelo tak pomalu ze se to nedalo ridit, tak sem nastaveni upravil, mozna to jeste trochu stahnu :)

máš tam vůbec nastaven mix klapky vop ve smyslu potlačení vop při vychýlení klapek?
Robbe FutabaFX 20
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od František Koudelka »

Jo mam, mam jeden prepinac kde sklopim klapky dolu na 50procet, ale vyskovka zustava beze zmeny, to mam pro vzlet a pak prepinacem letovych rezimu muzu sklopit klapky taky o 50procent, ale k tomu dojde k potlaceni vyskovky smerem dolu, jako by klesani a dalsi poloha je klapky dole na 100procent a jeste vice potlaceni vyskovky
robinj
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od robinj »

František Koudelka píše:Jo mam, mam jeden prepinac kde sklopim klapky dolu na 50procet, ale vyskovka zustava beze zmeny, to mam pro vzlet a pak prepinacem letovych rezimu muzu sklopit klapky taky o 50procent, ale k tomu dojde k potlaceni vyskovky smerem dolu, jako by klesani a dalsi poloha je klapky dole na 100procent a jeste vice potlaceni vyskovky

klapky se ovládají vždy proporcionálně a k nim se přiřadí mix klapky výškovka kdy klapky jsou master a vop slave a dává se - 15 až -25%
Robbe FutabaFX 20
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od František Koudelka »

No tak to ne, to ja mam klapky na prepinac, maji tri polohy, nahore, sklopene na 50procent a sklopene na 100procent, vadi to necemu ze to mam takhle, ani nevim jak bych to proporcionalne na DX7 namixoval, zas tak do tech letadel nevidim, ale vylozene to neni vetron, tam bych to bral :)
robinj
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od robinj »

na to časem přijdeš neznám tvoji soupravu ale jestli tam máš alespon 5 proporcionálních kanálů tak bych to na to dal?
Robbe FutabaFX 20
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od František Koudelka »

Tak parada, mam po motoru :D jen se z nej zakourilo :D , nastesti regulator fungoval, letadlo bylo pod plnou kontrolou tak sem v pohode pristal :) mate nekdo tip jaky motor, mohlo by byt HK, idealne UK sklad, ale pokud mozno neco co tam vydrzi, klidne bych dal i jinej regulator
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od František Koudelka »

Tak mi v prodejne objednali motor 1250KV, ten puvodni byl 1400KV, bude to tak dobry, prodavac me rikal ze to je v pohode, cena za motor 15liber, to me pripada prijatelny, na HK sou levnejsi, ale nevim ktery objednat
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od František Koudelka »

Nikdo mi prosim neporadi jaky motor by byl dobry :) v manualu je jen 2812/1400Kv ale u jinych motoru se uvadi i vykon, nevim ktery motor vybrat, ten co mam objednany mi poradili v prodejne, ale nevim jestli to nebude malo tech 1250Kv s tou puvodni vrtuli a vetsi tam dat nejde
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“