prikrylm píše:Tak jsem si pročetl několik (3) manuály k rozumnějším vysílačkám (Graupner, Futaba, Jeti) a ozkoušel dostupné simulátory (vysílaček) a ano. FrSky (OpenTX) JE intuitivní.
Dohodnute
prikrylm píše:Tak jsem si pročetl několik (3) manuály k rozumnějším vysílačkám (Graupner, Futaba, Jeti) a ozkoušel dostupné simulátory (vysílaček) a ano. FrSky (OpenTX) JE intuitivní.
LV píše: prikrylm:
Tak jsem si pročetl několik (3) manuály k rozumnějším vysílačkám (Graupner, Futaba, Jeti) a ozkoušel dostupné simulátory (vysílaček) a ano. FrSky (OpenTX) JE intuitivní.
Dohodnute![]()
![]()
Je vidět, že ses opravdu dal do studia (co tě asi překvapí zítraprikrylm píše:...Zase jedna "amerika"...
ellet píše:Je vidět, že ses opravdu dal do studia (co tě asi překvapí zítra). Pro mě, který to dostal do ruky až z verzí 2.2.1, je zase trochu překvapení, že to tam dřív nebylo.
Nevím proč nemáš. X6R-SB lze snadno upravit na verzi X4R (jestli myslíš tohle). Někde to určitě najdeš ale bude jen CPPM a to asi nechceš. Potom jedině další převodník...prikrylm píše:... a budu mít s.bus + 3 kanály 9,10,11 (páč, k čemu s.bus a ještě cppm, žejo). No, nemám...
ellet píše:Nevím proč nemáš. X6R-SB lze snadno upravit na verzi X4R (jestli myslíš tohle). Někde to určitě najdeš ale bude jen CPPM a to asi nechceš. Potom jedině další převodník...
Každý sbus paket obsahuje všechny kanály (i ještě něco navíc - viz protokol).prikrylm píše:...Když se dívám na výstup s.bus, tak jsou tam jakési datové shluky právě po 9ms. ...
Vyměnit to lze bez problému, jen pozor na dvojí možnou velikost konektorů.prikrylm píše: A druhá věc. Jsou přijímače s PCB anténami (X8R) vyloženě přizpůsobené na tyhle antény nebo se můžou vyměnit za std "drátkové", pokud třeba není kam tyhle placky nacpat?
Tak ať tě teda aspoň někdo pochválí - výborná cvičná úloha - ale jak píše tomashr, taky bych se toho v éru trochu bál.prikrylm píše:Začal jsem si hrát se základy LUA, tak jsem zkusil něco konkrétního.... Já tohle beru jako tréning.