Blade MCPX
Re: Blade MCPX
čus potřebuju poradit ze střidakem
všechno jsem udělal podle návodu zapojil jsem na zkoušku, a jednou to protočilo a konec vůbec netočí motor jen lehce piskne při zapojeni baterek a to vše
spároval a furt nic serva funguji, když připojím motor starý tak točí v poho
všechno jsem udělal podle návodu zapojil jsem na zkoušku, a jednou to protočilo a konec vůbec netočí motor jen lehce piskne při zapojeni baterek a to vše
spároval a furt nic serva funguji, když připojím motor starý tak točí v poho
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
ahoj, jaký motor a regl jsi použil pro konverzi? Mám ten samý problém regl i motor od helimaxu na novus CP. Regl i motor jsou OK, ale spolu nepracuji...
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
tak to máme to samé, jaký máš steve convertor? já ten co se zapojuje přímo na + patici hlavního motoru...
Teď mám objednaný jiný motor, uvidím,jestli ho ten regl roztočí nebo ne
Teď mám objednaný jiný motor, uvidím,jestli ho ten regl roztočí nebo ne
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
něco dělame špatně
mam vše stejně co ty
jesli nemusime nějak nastavit regl
mam vše stejně co ty
jesli nemusime nějak nastavit regl
ten regl udajně není programovatelný,takže nenastavíš nic. Jediný komu tenhle set funguje a znám ho je Baui..
Já měl pocit, že sem se dostal do programového řežimu přes vysílačku ale asi jsem se spletl. Do režimu jsme se dostal tak, že jsem zapl nejdříve heli, až se rozvítila modrá dioda, tak jsem připojil žlutá kabet z kovertoru na + motoru a mínus z ESC na baterku. Pak se pípání na reglu měnilo pákou plynu, ale změna žádná. \hledal jsme na netu a tenhle regl není programovatelný, takže se pravděpodobně posunem dál jen koupí jiného motoru,nebo ESC...
Já měl pocit, že sem se dostal do programového řežimu přes vysílačku ale asi jsem se spletl. Do režimu jsme se dostal tak, že jsem zapl nejdříve heli, až se rozvítila modrá dioda, tak jsem připojil žlutá kabet z kovertoru na + motoru a mínus z ESC na baterku. Pak se pípání na reglu měnilo pákou plynu, ale změna žádná. \hledal jsme na netu a tenhle regl není programovatelný, takže se pravděpodobně posunem dál jen koupí jiného motoru,nebo ESC...
porovnaval jsem regly na fotkach co dal baui
tak mi nesedi čip u Baui 2 kusy z čislem 4702
a ja mam prvni 4702 a druhy 273 nevim
tak mi nesedi čip u Baui 2 kusy z čislem 4702
a ja mam prvni 4702 a druhy 273 nevim
nevím jaký mám já, jsem na dovči, doma budu v sobotu. Sám jsme nad tím nevykoumal nic, je pro mě záhadou, že přes ten regl na mcpx roztočím velký 60g 200w 3s motor a ten malý nic. Přitom ten malý je taky ok, když ho roztočím v letadle..
několik krát mně se podařilo spustit motor zkoušečkou
i dokonce reagoval na plyn pak už jen točil je to divně jako bych, nerozuměl impulsům
tak jsem připojil na přijímač spektrum z letadla (regl z motorem) a točí to ale na nulu taky tak jeslí tam není nějaká ochrana že to nezastaví úplně 
travel adj a na jiny přijmač už to jde takže chyba je v signalu nebo v kovertoru
travel adj a na jiny přijmač už to jde takže chyba je v signalu nebo v kovertoru
Naposledy upravil(a) vasylp dne čtv 08.09.2011 23:23, celkem upraveno 1 x.
co myslíš přesně tím na nulu taky..
no když stah knipl plynu tak to furt točilo a ted už ne na jiny přijmač to jde skvěle
někde je chyba
někde je chyba
myslíš jako že jsi použil ten helimax regl + motor a jiný přijímač a funguje to?