ahoj,
Takže po delší modelářské pauze, mám za sebou lety s modelem z číny, které jsem celkem v pohodě zvládl, (accipiter badius). Už mně ale moc nebaví, chci prostě více. Takže přemýšlím nad modelem, který by byl pro mně. Mám představu o nějaké polomaketě na elektro, nejraději dvouplošník, rozpětí kolem 1m. Vzhledem k tomu, že nemám ještě rc soupravu, tedy mimo té z accipitera, tak si asi koupím optic 6, tedy v prodejně mi ho doporučili. No a měl by mít řízené otáčky motoru, směrovku, výškovku a křidélka. Pár letadélůek jsem viděl, např. Formoplast apod. ale jsou trošku moc malé. Líbí se mi spíše historické modely, máte někdo nějaký tip???
jaký model?
Tip
Čau, tak zaprvé bych rád reagoval na radu prodejců. Optic 6 je opravdu dobrá volba, disponuje velkým množstvím užitečných funkcí a za ty peníze je zcela ideální, mám ho asi měsíc a nemůžu si ho vynachválit, jedinné mínus je silně zářící modrá LED dioda, která je umístěna v čele rádia, ovšem není problém ji přelepit kouřovou fólií. Určitě se tohoto rádia drž
Teď přejdu k tomu letadlu, pokud chceš velkého dvojplošníka, co takhle firma VA-MODELS - www.va-models.com. V nabídce je 1200mm dvojplošník Ultimate a nebo jestliže si opravdu potrpíš na klasiku, tak třeba Fokker Dr.1 o rozpětí jednoho metru...
Teď přejdu k tomu letadlu, pokud chceš velkého dvojplošníka, co takhle firma VA-MODELS - www.va-models.com. V nabídce je 1200mm dvojplošník Ultimate a nebo jestliže si opravdu potrpíš na klasiku, tak třeba Fokker Dr.1 o rozpětí jednoho metru...