Shark 20life vs COMACT DUO-POWER 6S-EQ

Nabíječky, zdroje, přístroje

Shark 20 vs Robbe

Anketa končí za pon 05.05.2008 16:45

Shark 20 je supr -ber a nevahej !
3
43%
Sharkovy se vyhni ! a kup Robbe
4
57%

Celkem hlasů: 7

Zpráva
Autor
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

Shark 20life vs COMACT DUO-POWER 6S-EQ

#1 Příspěvek od Bedřich »

měl bych otázku potřebuji nabíječ spolehlivý na Ni-XX , Li-xx a Life ... vic jak 3s li-pol nabijet nebudu a vic jak 4s life taky ne :wink:
Ten shark sem našel na Modelbazaru za dobrou cenu :wink: za 2500 i s ballancerem Pb-5 . někteří na nehó nadavaj a nekteří pochvalujou tak nevím nehcci koupit nějakej Shit .. chci neco spolehliveho :wink: a ještě je tu protikandidát Robbe a k tomu vim jen to co je napsane na webu .

Prosím o radu a děkuji .

robbe - http://www.kostkamodelcentrum.cz/index. ... 655&styl=0

Shark - http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Sh ... er/169320/
Čop
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Čop »

Já mám Sharka a je dobrej. Jen nabíjí LiFe max. 5A. Jinak maximální spokojenost...
Spíš lítač než stavěč...
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bedřich »

to rád slyším taky bych radši Sharka jenže byly i negativni ohlasy že to nemeri presne ... li-polky nabiji na 4,25 V a podobne ... coz bych nechtel chci neco co baterky nabiji a nenici a je spolehlive
Elektrac

#4 Příspěvek od Elektrac »

Ten robbe je lepsi mas to 220 aj 12 mas vstavany balancer a mas hlavne na to zaruku.U nas na slovensku ich nestihame dovazat ludia idu po nich ako na teple rozky a este sa ani jedna nevratila na reklamaciu.
fm

#5 Příspěvek od fm »

Podívej se na
http://www.karmarmodel.estranky.cz/clan ... wer-6s--eq

Zajímavá cena včetně zdroje.
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Bedřich »

fm píše:Podívej se na
http://www.karmarmodel.estranky.cz/clan ... wer-6s--eq

Zajímavá cena včetně zdroje.

Zdroj mám a ta cena bez zdroje je bozí a jestly říkáš Elektracu ze tohle je supr nabíječ tak bych ho bral ... :wink:

2Elektrac : a funkce vsechno porovnatelne se Sharkem ? Jinak ta cena se mi libi asi so ho koupim jenje to ooprad kvalitni a ten balancer funguje spolehlivě ? nechci koupit neco .. sak vime :wink: ale tohle se mi dost zamlouva
LV
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od LV »

Oba sú no...
Jeden nevie nabíjať a druhý s pidivýkonom
a pozor na PB-5 :!:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Bedřich »

LV píše:Oba sú no...

me tech 50W staci ... :wink: ja do malich elektro mam Li-pol a ty Life bude max 4s 1100 mAh :wink: do vecich er narvu spalovak ja nebudu mit jak ty velke era elektro ber to tak ze tych 50W je pro me super

A ten Robbe se mi zamlova jen ten balancer jaky je .. nikde sem nenasel recenze nic .
Elektrac

#9 Příspěvek od Elektrac »

ono to ma funkcie ako BC-6 a neviem odkial tam zobrali 50W mala by mat 100W a vybijanie 10W kostka tam ma asi zle chcel som si to overit na robbe.de ale ani tam nemaju pisany vykon, som vsak pevne presvedceny ze to ma 100w kukal som na to vlastnymi ocami. Podla mna je to ovela lepsie ako sharka.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Nakadah »

Cetl sem dneska nejaky test nekolika ruznych nabijecu a balanceru na presnych meracich (osciloskop, proudovy bocniky, voltmetry). Bohuzel si nemuzu vzpomenout na adresu...

Shark rozhodne dobre nevysel, proudy dost zvlnene, napetove nepresny. Balancer PB5 clanky balancoval az prilis vysokym proudem, napetova nepresnost az 50mV zadny problem.

Po tom co sem videl bych do nich nesel. Velmi dobre vychazely nabijece Schulze (ech taky ta cena) a balancer LBA10 byl taky velmi presny. Nak
LV
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od LV »

Bedřich píše:
LV píše:Oba sú no...

me tech 50W staci ... :wink: ja do malich elektro mam Li-pol a ty Life bude max 4s 1100 mAh :wink: do vecich er narvu spalovak ja nebudu mit jak ty velke era elektro ber to tak ze tych 50W je pro me super

A ten Robbe se mi zamlova jen ten balancer jaky je .. nikde sem nenasel recenze nic .

Ak ti to stačí.... Potom je to ok. Ja som myslel A123/2300 :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Čop
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Čop »

Já jsem si pořídil Sharka a funguje. Nabíjí, vybíjí, baterky makají jak mají... Nejsem ten typ který dostane nabíječku, rozebere jí, tady a támhle něco připájí nebo ustřihne aby vyhladil křivky, pokřivil přímky, zpřesnil nebo znepřesnil nějaký parametr a nakonec všechno dal do jiné krabičky protože tahle svým magnetickým polem ovlivňuje kompas v jeho hodinkách. Jako 99,9999% lidí jsem uživatel a to spokojený :D
Spíš lítač než stavěč...
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Bedřich »

rád ti věřím čope .. jenže si jediný od koho slyším pozitivní názor :wink: tys měl štěstí a narazil asi na dobrý kus . což já bych nemusel a ten Robbe má zaruku takže ad si skusí nefungovat :twisted: :lol: já chci slyšet názor na toho Robbe ... líbí se mi cena a ten vykon mi stačí jen aby nabíjel správně a ten balancer správně balancoval jenže sem nenašel ýadny test recenzi nic jen to co maj prodejci na webu a parametry mi vyhovujou .

2 elektrac: Opravdu myslíš že to má 100W ?? z čeho usuzuješ já to počítat neumim ale udaje oproti jiním 50W nabijecim ma stejne
fm

#14 Příspěvek od fm »

V návodu se píše, že 50 W pro nabíjení a 5 W pro vybíjení. Tak těch 100 W to asi nebude...
Hanyk
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Hanyk »

A co SIMPROP intelli Bi Power s balancerem od JR MODELS za 3000 na
12 i 220V
v provozu-Miles Magister 3,2 m,ZDZ50ng, Ka6e 4200mm, Avia BH3 2700mm +Aurora9,Tandem x20
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“