Bezpečnostní opatření Ministerstavy dopravy
- Foxmeister
- Kontaktovat uživatele:
Bezpečnostní opatření Ministerstavy dopravy
Co si o tom myslíte ? http://www.aecr.cz/download.php?file=up ... md-208.pdf
http://www.foxmeister.wz.cz
- jarda_chabry
- Kontaktovat uživatele:
RE
Myslim si, že je to hnus a kašlu na to
Jestli po mě bude někdo chtít nějaký papír, tak mu tak akorát dám na hubu 
- Foxmeister
- Kontaktovat uživatele:
- Foxmeister
- Kontaktovat uživatele:
To zas neměl nějaký ouřada co přepisovat, tak vymyslel tuto pitomost...nesmíme lítat výš jak 100 m, dál jak 700 m, rozesmál mě bod 2, už vidím, jak úředníci objíždějí všechny modeláře a kontrolují, zda jejich výtvor může do vzduchu...bod 6 - konec házení bonbonů,bod 8 je taky kouzelný, co je tím vlastně myšleno? bod 12 - ještě že nám povolili ty brejle
,bod 15 - pánové!!! konec nočního poletování!!!,hm a jak dodržím bod 18, toť otázka...to jsou jen letmé postřehy z této další úřední obludnosti...po podrobném přečtení a po konzultacích se asi ještě hodně nasmějeme, nebo, že by nás smích brzy přešel?????

- Foxmeister
- Kontaktovat uživatele:
Je to hrůza, zachvilku nám povolí lítat pouze doma na simulátoru. A lítat do výški pouze 100m ??? co to je za blbost ? když se vleká tak se vleká do výški přibližně 300-700m a lítá se do vzdálenosti někdy i více jak 600m. Podle mého to vymyslel někdo kdo nemá sebemenší páru o tom co je to lítat s bezpilotním letadlem .... 
http://www.foxmeister.wz.cz
Nejlepší je ovšem bod 14...... "pochybnosti o své schopnosti dokončit bezpečně let" mám při každém startu. Tak to asi rovnou pošlu do oranice 
Mé modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=21
Domnívám se, že je všechno nutno vidět v komplexu.
V případě, že vše budu dodržovat a tak ctít zákon, kdo mi zaručí, že mne
nikdo neshodí nějakým nepovoleným strojkem - chůvičkou, mikrofonem atp.
na pásmu 35 ?
Měli jste vidět obličeje příslušníků policie ČR , když jsem se jim snažil ohlásit
sestřelení mého akrobata rušením neznámým pachatelem
A škoda byla jak jinak veliká...
Chci tím říci, kdo a jakým nařízením mi zajistí ochranu, když provozem modelu neporuším zákon?
Kde jsou práva, když mi budou naloženy povinnosti?
Nikde
V případě, že vše budu dodržovat a tak ctít zákon, kdo mi zaručí, že mne
nikdo neshodí nějakým nepovoleným strojkem - chůvičkou, mikrofonem atp.
na pásmu 35 ?
Měli jste vidět obličeje příslušníků policie ČR , když jsem se jim snažil ohlásit
sestřelení mého akrobata rušením neznámým pachatelem
A škoda byla jak jinak veliká...
Chci tím říci, kdo a jakým nařízením mi zajistí ochranu, když provozem modelu neporuším zákon?
Kde jsou práva, když mi budou naloženy povinnosti?
Nikde
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Moment, sice se mi líbí, že jsem "velitel letadla"
Ale chápu to tak, že ty body 1-19 plati i pro nas ? To abych se sel pochlubit s modelama na urad, potom podle bodu 3. nemuzu s mustangem na aircombat litat sam, 5. do benzinaku se nesmi lit benzin, 6.. popsano vyse, 7,8,9,10,11 mi snad nevadi, 12 a 13 se trosku vylucuji
, 14 je totalni kravina (pokud neni mozne let bezpecne ukoncit, musime ho bezpecne ukoncit), jinak tu jistotu nemam nikdy
15. zrovna jsem si objednal modul pro nocni osvetleni
, 16.
abych si poridil vyskomer, 17. a dalkomer, 18.., 19 jakou leteckou praci zvladne letadlo do hmotnosti 7kg?
Ale chápu to tak, že ty body 1-19 plati i pro nas ? To abych se sel pochlubit s modelama na urad, potom podle bodu 3. nemuzu s mustangem na aircombat litat sam, 5. do benzinaku se nesmi lit benzin, 6.. popsano vyse, 7,8,9,10,11 mi snad nevadi, 12 a 13 se trosku vylucuji
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ