Krystaly z Hradce

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
Doktor
Kontaktovat uživatele:

Krystaly z Hradce

#1 Příspěvek od Doktor »

Kupujete krystaly někdo přímo v Hradci? Chci koupit více kusů a tak by mě zajímalo, zda vyjdou přímo u výrobce levněji. Bohužel na jejich stránkách není možné zjistit cenu. Standartní cena v modelářském obchodě je 139,- Kč.
JJ
Kontaktovat uživatele:

Re: Krystaly z Hradce

#2 Příspěvek od JJ »

Doktor píše:Kupujete krystaly někdo přímo v Hradci? Chci koupit více kusů a tak by mě zajímalo, zda vyjdou přímo u výrobce levněji. Bohužel na jejich stránkách není možné zjistit cenu. Standartní cena v modelářském obchodě je 139,- Kč.

Nedávno jsem je tam kupoval a ceny byla 139, ale myslím bez daně. Ale lepší než běhat po krámech s shánět, byly tam i dost netypické kousky
Naposledy upravil(a) JJ dne čtv 03.07.2008 7:20, celkem upraveno 1 x.
mnov

#3 Příspěvek od mnov »

Jo taky jsem je tam kupoval a cena je stejná jako v modelářském obchodě a k tomu poštovné. Problém je v tom, že většina modelářských obchodů ty krystaly nemá na skladě. Hradecké krystaly požadovaných parametrů se mi však téměř vždy podařilo zakoupit u Vaňoucha.
wh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od wh »

já mám krystaly všechny přímo z odbytu v Hradci(pracuju nedaleko) myslím že nejlepší je zavolat si tam a dohodnout se přímo, vím jen že se dá při odběru více kusů asi domluvit nějaká sleva :wink: tady je kontakt :+420 495 406 687 Odbyt potom se dá pořídit i kolem 80,-Kč vč DPH á/ks
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“