Kostkamodelcentrum
Kostkamodelcentrum
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s objednávkami od Kostkamodelcentrum?? Objednal jsem si věci, které jsem potřeboval rychle doručit.Objednal jsem to v neděli dal jsem si to na dobírku a obchodní balí.Cena za poštovné a manipulační poplatek je 190Kč což je dost ale za rychlost se platí.S tím počítám.Mají uvedené dodání do dvou dnů.Je středa a pořžád nic

-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Pan Kostka je clovek a ma telefon, neni nic jednodussiho, nez zvednout sluchatko a zavolat mu. Ono to sice v dnesni dobe pocitacove komunikace vypada jako zastaraly zpusob, ale kupodivu funguje nejlepe.
Ja objednaval uz kdysi davno a jen 2x, jednou to prislo pomerne rychle a podruhe mi Kostka sam volal druhy den, ze neco z toho neni ani u nej ani u dodavatele a nabidl nejaka reseni....
Ja objednaval uz kdysi davno a jen 2x, jednou to prislo pomerne rychle a podruhe mi Kostka sam volal druhy den, ze neco z toho neni ani u nej ani u dodavatele a nabidl nejaka reseni....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Poslední moje objednávka u Kostky i přes ujištění že mají vše skladem byla vyřízená za 2 měsíce naštěstí to bylo v zimě a nepospíchal jsem.
Jinak dnes mi dorazilo to co jsem v pondělí objednal u Reicharda tam objednávám radši.
Jinak dnes mi dorazilo to co jsem v pondělí objednal u Reicharda tam objednávám radši.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
To vypadá že jsem měl štěstí
. Bral jsem u Kostky asi 4x a vždy to přišlo rychle a pořádku, já tam kupuju nejradši - když tedy má co potřebuju a musím to objednat po netu.
Ps: a 2x mi pan Kostka volal osobně , poprvé něco neměl, tak jsme se dohodli že to pošle dodatečně. A po druhé to byla objednávka přes 10 litrů tak chtěl potvrdit jestli to přeberu.
Jak říkám ,já jsem tam spokojený a s Kostkou se dá mluvit - a domluvit , tak zvedni tel. a brnkni mu.
Ps: a 2x mi pan Kostka volal osobně , poprvé něco neměl, tak jsme se dohodli že to pošle dodatečně. A po druhé to byla objednávka přes 10 litrů tak chtěl potvrdit jestli to přeberu.
Jak říkám ,já jsem tam spokojený a s Kostkou se dá mluvit - a domluvit , tak zvedni tel. a brnkni mu.
-
hubon
- Kontaktovat uživatele:
Já vám musím oponovat , protože s panem Kostkou mám ty nejlepší zkušenosti. Má většinou nejlepší ceny, velký výběr a když něco nemá na skladě , tak se narozdíl od ostatních obchodů hned na druhý den ozve. Většinu věcí co objednávám objednávám u něj a vím proč.
Pouze vyjímečně když nemá věc kterou potřebuju , tak objednám z jiného obchodu.
S Kostkamodelcentrum mam vyborne zkusenosti, super ceny i jednani. Objednaval jsem tam 5x, z toho 3x jsem z vlastni blbosti do objednavky neco zapomel pridat, stacilo poslat mail a bylo vyreseno. V pripade, ze jsem si nebyl jist vhodnosti napr. motoru nebo vrtule, pan Kostka ochotne poradil (a dobre
). Kdyz neco nebylo skladem, do 2 dnu od objednani mi zvonil telefon a vzdy doslo k domluve reseni (at uz vymena zbozi, nebo dodatecne zaslani toho, co zrovna nebylo skladem). Jen jednou se stalo, ze v dodane objednavce nebyla 2 serva, ale opet stacil mail a serva byla obratem dodana.
Live smart, die happy...
Za mne strucne :
1) Nejlepsi ceny
2) Rychlost od cca 3 dnů po 14 dni, kdyz se na neco cekalo-vyresi telefon
3)Bez telefonu se u pana Kostky neobejdes - urychli/vyjasni to vec na obou stranach
4)To postovne mi neprijde nijak zdrcujici faktor - to je cena za "kvalitni" ceskou postu balne nad 2500 se u Kostku neuctuje
1) Nejlepsi ceny
2) Rychlost od cca 3 dnů po 14 dni, kdyz se na neco cekalo-vyresi telefon
3)Bez telefonu se u pana Kostky neobejdes - urychli/vyjasni to vec na obou stranach
4)To postovne mi neprijde nijak zdrcujici faktor - to je cena za "kvalitni" ceskou postu balne nad 2500 se u Kostku neuctuje