cim lepit balzu k uhliku
cim lepit balzu k uhliku
poradte prosim cim najlepsie zlepim balzu k uhliku, konkretne sa jedna o balzove rebra kridla a hlavny uhlikovy nosnik... potrebujem spoj ktory bude aj trosku pruznejsi aby dokazal absorvovat aj nejake tie narazy aby to hned nepraskalo...
Dik...
Dik...
- PARK fly - F3J/B/F/K -
- RC-FLYINGTEAM
Já osbně bych použil vteříňák ,protože mi ho poradil jeden výrobce letadel ,ale touž si zavrhl.Tak že bych zkoušel epoxid,ten to podrží ale....cuki píše:Joker píše:Zdravím, Purex, vteřiňák, v nouzi i kanagom.
PUREX-blbost, Vterinak-vecsia blbost , KANAGOM-megablbost...
vsetko su to po zaschnuti tvrde lepidla a k tomu vterinak je moc drahy...
PUREX-blbost, Vterinak-vecsia blbost , KANAGOM-megablbost...
vsetko su to po zaschnuti tvrde lepidla a k tomu vterinak je moc drahy... - to cé je megablbost!
Purex je super, vteřiňák taky a za 80 kč 50g mi nepříde být drahé. kanagom fakt nevym, jak jste vymysleli.....
H.
PS: soukromá zkouška uklázala, že ani kanagom, ani hercules a podobná kancelářská lepidla na uhlíku moc nedrží...
Použij vteřiňák 
vsetko su to po zaschnuti tvrde lepidla a k tomu vterinak je moc drahy... - to cé je megablbost!
H.
PS: soukromá zkouška uklázala, že ani kanagom, ani hercules a podobná kancelářská lepidla na uhlíku moc nedrží...
Purex sice drzi, ale je moc tvrdy... a s tym vterinakom som sa trochu unahlil (cenovo su drahe tie male 3g tubicky, v modelshope to asi fakt zozeniem lacnejsie vo vacsom baleni) ale otazka je ci ten vterinak nebude tiez moc tvrdy... hmm... no uvidim, ak vravite ze vterinak drzi a je vhodny tak to asi pouzijem...
- PARK fly - F3J/B/F/K -
Re: cim lepit balzu k uhliku
cuki píše:poradte prosim cim najlepsie zlepim balzu k uhliku, konkretne sa jedna o balzove rebra kridla a hlavny uhlikovy nosnik... potrebujem spoj ktory bude aj trosku pruznejsi aby dokazal absorvovat aj nejake tie narazy aby to hned nepraskalo...
Dik...
já lepím vteřiňákem a OK.