Jelikož jsem si všiml donekonečna se opakující otázky-S čím začít? a upozorňuji,že jsem se takhle ptal také,dovolil jsem si zde demonstrovat cestu ,jakou jsem se vydal já.Před necelými dvěma roky jsem se rozhodl,že také začnu.Po pokusech s čínským setem a vyhozených penězích,jsem na inzerát koupil mírně olétaného krasavce Bendy 400 od Telinku.Zainvestoval jsem pouze do nové RC soupravy Hitec optic a světe div se ono to letělo a létá do dnes.Bez jakýchkoliv zkušeností jsem se na tom éru naučil základy.A samozřejmně se učím dodnes,protože na to nemám bohužel moc času jde to pomalu,ale jde to.Dnes už svištím s Fokoušem od LM.Ale tomuhle éru jsem velmi vděčný.Podotýkám,že toto v žádném případě není reklama na toto éro,jistě jich je na trhu dost já jen ukazuji,že to skutečně jde a když to nějakému začátečníkovi pomuže,tak jedině dobře.
Bendy 400
osazení ss motor 480
regulátor Jetti 020
baterie 2sP 1800mAh Polyquest
2x servo Hs 55
http://www.zkouknito.cz/video-bendy-400?m=576a6a4aff
Kvalita nic moc,ale něco tam vidět je.Je to dokonce i s nouzovým přistáním,poté co mi převodovka udělala pápá.Je to důkaz toho ,že i beginner s gramlavejma rukama jako já,zvládne krizovou situaci