Problém s ovladačem?
Problém s ovladačem?
Zdravím, nejsem žádnej modelář ani nadšenec do nějakejch supermodelů, ale dostal jsem se teďka k poměrně slušnému autíčku na ovládání (samozřejmě z mého pohledu
). Problém je to v tom že auto reaguje na signál z ovladače pouze když se antény auta a ovladače vzájemně dotknou, pokud se nedotýkají a jsou od sebe třeba jen 1cm auto nereaguje. Připadá mi to jakože ovladač vysílá příliš slabý signál (baterie jsou nové, takže jejich chybu jsem vyloučil) nebo může být chyba i na straně auta? Nevím jestli tento dotaz spdá vůbec do této kategorie (pokud ne tak se omlouvám), ale budu moc rád za všechny rady a názory. Momentálně sháním jiný ovladač se stejnou frekvencí abych to zkusil,ale zatím se nedaří 
Taky sem mel doma neco podobneho. Formule dlouha asi 80cm na neproporcionalni ovladani. Nejakou dobu to melo dosah skoro 100m ale postupem casu to slablo a slablo az na nejakych bidnych 15m a konec. Nove baterky vubec nepomahaly, nakonec sem ji predelal na 40MHz AM.
Ale to uz je jedno, nakonec skoncila v prikope s ulomenym zavesem kola. Proste jsou to jenom chatrne hracky, i jejich cena je mnohdy mnohem vyssi nez jakou to ma vlastne hodnotu. Nak
Ale to uz je jedno, nakonec skoncila v prikope s ulomenym zavesem kola. Proste jsou to jenom chatrne hracky, i jejich cena je mnohdy mnohem vyssi nez jakou to ma vlastne hodnotu. Nak