Ahoj, mam EPP pomalolet, vysílač Lexors/nova a přijímač z china setu Bellanka. Lítá pěkně, ale sem tam si škubne, cukne a neposlouchá, což může být v malé výšce fatální. o dramatické momenty není nouze. rušení signálu se mi nezdá (kamarád s hitecem lítá v pohodě) a na palubě je anténa vedená mimo kovové součásti. může být chyba v tom přijímači, nebo i slabej vysíč? (baterky ve vysílači jsou ok)
dík za odpovědi
g.
Jestli to nahodou neni tim ze tyhle prijimace pouzivaji myslim jiny kmitoctovy zdvih (nebo neco jinyho), nez ostatni prijimace pouzivane v Evrope. Nektere vysilace maji prave moznost prizpusobeni, jako napr. Optic.
primac chyt za antenu roztoc ho co najvia a potom ho pusti nech leti kade tade a kup si daco poriadne vsak dnes to stoji uz par korun......... a ked nemas peniaze tak ti ostava iba SPORIT a potom to budes mat az pokial to nerozmlatis na kusky
Tohle je jednoznačně záležitost přijímače, jezdil k nám jeden začátečník a ten měl úplně stejné problémy, protože použil úplně stejný vysílač a úplně stejně (:)) jako jemu i tobě radím, dej to pryč a kup si něco lepšího.
já věděl, že ten přijímač je nejslabší článek ...
tak co třeba REX 4, můžete ho doporučit, nebo to bude z bláta do louže?
je pro mě cenově nejdostupnější..
to uz radsej REX7 ako REX4...... poznas raz investuj poriadne a mas pokoj na dalsich par rokov...... ale ked nechces kupovat nieco cisto nove doporucujem bazar....... napr. : http://www.modelbazar.cz/index.php?kID= ... 02-4060206 tam mas hned rex 7 za 1000 Kč lepsie ako REX4 za 999 Kč...... nemyslis ????
jo, to nevypadá zle, ale včem je ten REX 7 lepší, krom těch pár kanálů navíc, které nepotřebuju? je spolehlivější, má větší dosah, nebo je to "jen" v těch kanálech?
pozri urcite sa ti zidu raz vsetky kanaly a urcite by som nekupoval cisto novu REX4 (za 999) ked mozem mat za 1000 REX7..... aj ja som si vravel naco tolko kanalov a teraz mam 9 kanalovy prijmac Mozno je medzi nimy aj iny rozdiel ale neviem aky....... ale neni o com rozmyslat ber to