rad bych si koupil nejaky pekny letadlo na plny ovladani (S V M motor kridylka) protoze bych se rad naucil na letadlo s kridylkama a nejakou tu zakladni akro. zatim litam jen s cinskym Badiusem toho zvladam s prehledem ale na nejakou akro to moc neni maximalne s nim zacloumam a postavim ho na ocas ale nema na to vykon. rad bych postoupil trochu dale. nejsem uplny zacatecnik, kdysi sem delal jako maly kluk hazedla, volne vetrone a gumaky (dvacetinky) ale s RC sem zacal az ted s badiusem.
radio mam v merku Optica od Hitec, MX 12 od graupnera pripadne FX18- zatim jako favorit vidim toho Optica. chci 40MHz protoze to chci aj na lodicku.
jako poletadlo sem myslel Cobru od Potenskyho, Severe od Cemechu, Zooma nebo neco od VA - Ultimate.
ted sem ale narazil u JR na pekny SU-31
http://www.jr-models.com/modely_detail. ... =7&lang=cz
a zda se mi celkem odolny. co vy na to mate nekdo zkusenosti? premejslel sem ze bych do toho vrazil Pythoma 80 nebo 100vku (v setu od Cemechu aj s regulatorem) a nejaky 2-3 clanek Lipol 1500 nebo 2500 (Etec, kokam). nevim jestli 660 gramu na to letadlo neni moc.. ale zase ma metr rozpeti.
co vy na to, co poradite? prosel sem vsechny diskuse tady a jeste do vcerejska sem myslel tu kombinaci Optic + Cobra, severe, zoom, ultimate (jeden z nich ne vsechny
chci neco na cem se naucim akro a aby to neco vydrzelo. ale zase se mi moc nelibi jak litaji halove specialy, porad visi za vrtuli ale to letadlo v podstate vlaje za vrtuli..
diky za tipy