X-pron na Slovensku
X-pron na Slovensku
Prosí o radu. Neviete kde na Slovensku sa dá zohnať materiál podobný potpronu alebo niečo podobné.V Hornbachu v Blave som nič také nemohol nájsť, tak isto ani v Baumaxe v Žiline. Neviete náhodou či to nemajú v OBI v Zlíne? Vďaka. 
Re: X-pron na Slovensku
pilottt píše:Prosí o radu. Neviete kde na Slovensku sa dá zohnať materiál podobný potpronu alebo niečo podobné.V Hornbachu v Blave som nič také nemohol nájsť, tak isto ani v Baumaxe v Žiline. Neviete náhodou či to nemajú v OBI v Zlíne? Vďaka.
leda v modelářský prodejně, jinak asi těžko...
support slow&3D
x-pron
Potpron som kupil cez internet. obchod www.elektromodely.com z Kosic.
Mozem doporucit, kupoval som tam viackrat a bez problemov, seriozne jednanie. Doprava kurierom cca 130 -160 Sk - uz si nepamatam presne.
Mozem doporucit, kupoval som tam viackrat a bez problemov, seriozne jednanie. Doprava kurierom cca 130 -160 Sk - uz si nepamatam presne.
Chlapi bol som v Hornbachu v Blave 2 hod ,hľadal som len tie dosky v odd zatepľovania,tapiet,podláh a fakt som nič nenašiel. Jedine v odd podláh boli dosky 5.5mm hrubé ,ale z jednej strany mali vrúbkovanie asi tak1mm a originál by mali byť hladké, myslím. Ale skúsim tie "elekktromodely.com "a tiež v Pieštanoch by mala byť predajňa Modelhobby.(www.modelhobby.sk)
Laco píše:tak hosi musim vas zklamat
Hornbach tento matros uz ve svem sortimentu nema!!!
darebaci, proste to vyskrtli ze seznamu
Byl jsem v Hornbachu ted kdyz ho otevirali v Hradci Kralove a taky jsem ho nenasel. Myslel jsem ze jsem jen spatne hledal, ale pokud je tohle pravda tak je to jasne. Nastesti jeste nejake zasoby mam, ale moc uz toho neni
V Košickom Hornbachu ho majú, ja som si ho kúpil, 8 platní 80x60 cm, hrúbka 4 mm, cena 515,- Sk. Je hneď za vchodom v oddelení tapiet v takom plechovom regáli, majú ho tam hafo. Inak sa s ním robí výbrone, má taký akoby sklenený tvrdší povrch, dobre sa reže (ostrý nástroj) a v kombinácii s Purexom je neprekonateľný.