Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
To ja cekam na SU-31 od Haikongu...dneska to Kostka poslal obchodnim balikem tak mi to snad dojde zitra nebo v pondeli i kdyz tvrdil hned v pondeli ze to okamzite odpoledne posle Nak
já jsem chtěl přítelkyni pod stromeček(nebo že by rovnou jinam ) že bych si ji taky chtěl jednou rozbalit ale návrh neprošel
tak se musím spokojit s kilovatovým motorem do Pilátuse,potom reglem,servama... a ještě jsem si udělal předčasného ježíška s Waspem ale toho jsem musel ježíškovi zaplatit
a helmu na lyže,když mně nějakej blbec sestřelí tak ať nejsem nadosmrti (se)střelenej
Já jsme si napsal o notebook,ale sám jsme si objednal jazze a vybavení včera mi jazz přišel teď už jen vybavení,bůví jak dlouho to těm číňanům bude trvat
Co je na tom prosím tě rasistického? Kupuje to u číňanů, tak jak to měl napsat? Podle mě je to naprosto nezávadné a zcela v mezích. Když budeš něco nakupovat v Německu nebo Usa taky napíšeš němci nebo američani.
mir22 píše:Co je na tom prosím tě rasistického? Kupuje to u číňanů, tak jak to měl napsat? Podle mě je to naprosto nezávadné a zcela v mezích. Když budeš něco nakupovat v Německu nebo Usa taky napíšeš němci nebo američani.
Souhlasím
A k Ježíšku jsem si přál DX6i a dostanu ji protože jsem byl hodnej.
Krásné prožití vánočních svátků a šťstný nový rok.
P.S Pro ty co furt musej do někoho rejpat nebo se hádat CHoďte na jiný fora