nevite prosim o nejaky hale v Brne, kde byse dalo ted prez zimu vyblbnout ? Je neco ? Nebo existuje snad nejaky seznam hal, pripadne halovych akci ?
halove letani v Brne
halove letani v Brne
Zdar letci a letusky,
nevite prosim o nejaky hale v Brne, kde byse dalo ted prez zimu vyblbnout ? Je neco ? Nebo existuje snad nejaky seznam hal, pripadne halovych akci ?
- Marekpilot
-
kral_vzduchu
Tak jak dal v Brne?
Zdravicko, mne to take zajima, dodelavam dvojplosnika a uz vyjednavam o nejakem pronajmu haly v Brne , ale pokud nekdo ma otevrenou skupinku, tak bych se i rad pripojil. Tedy hala v Brne - stale aktualni.
Nový vývoj: v sobotu jdu testovat jednu halu v Brně. Zároveň jdu testovat i nově postaveného Snipera a zároveň jdu testovat sebe, jelikož už jsem asi 10 let nic neřídil. Jo, čas běží. To bude asi sranda. Nechce se někdo připojit?
Tak ještě novější vývoj: v sobotu to v Brněnských halách jen svištělo, ráno i večer, jen já jsem nesvištěl, protože jsem nedokázál spáchat toho Snipera do letuschopného stavu. Ale jinak žádná nuda v Brně.
Nový vývoj: v sobotu jdu testovat jednu halu v Brně. Zároveň jdu testovat i nově postaveného Snipera a zároveň jdu testovat sebe, jelikož už jsem asi 10 let nic neřídil. Jo, čas běží. To bude asi sranda. Nechce se někdo připojit?
Tak ještě novější vývoj: v sobotu to v Brněnských halách jen svištělo, ráno i večer, jen já jsem nesvištěl, protože jsem nedokázál spáchat toho Snipera do letuschopného stavu. Ale jinak žádná nuda v Brně.
- Jirka_honneybee
hala v brne
Ahoj kluci mate nekdo halu v brne. Rad bych se pridal.
-
kral_vzduchu
haly jsou
jak řikali socani, zdroje jsou
ale chce to se domluvit. hal není v brně až tak málo ale něco stojí atd.
ale chce to se domluvit. hal není v brně až tak málo ale něco stojí atd.
Zdravíčko z Brna!
- Jirka_honneybee