hlasovanie: mod - vrtulniky
- trinitrotoluen
hlasovanie: mod - vrtulniky
na simu mi vyhovuju obe mody, a vobec sa neviem rozhodnut ..... tak si zistujem, ako to ma vacsina pilotov
mikyno12 píše:ktory je ktory?...
ten co ma plyn nalavo je 1 alebo 2?
Plyn pravo = MOD1
Plyn lavo = MOD2
napr:
Si mohl zkusit mod4 - to je totez jako mod1, ale presne naopak - co je u modu1 vlevo, to je u modu4 vpravo a vice versa.Thomas. píše:mod1 mi prijde jako pro levaky
Ale mas pravdu, je to o zvyku. A zvyknout se da na ledascos.
Ja trebas zacal s mod2, prislo mi to pocitove lip kdyz mam jednu paku stejnou jako knipl v letadle nebo vrtulniku. Pak jsem se ale dopracoval k informaci mit ten mod jaky ma nejvice lidi ve tvem okoli (nebo minimalne tvuj ucitel). Od te doby mam mod1.
Ale nahodou hlasovaci tema je zvoleno vyborne. Nejhorsi je kdyz nekdo polozi otazku "Jaky mod je nejlepsi?"
Naposledy upravil(a) kmarty dne čtv 25.12.2008 20:38, celkem upraveno 1 x.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
- trinitrotoluen
Thomas. píše:Na hlasovani se vyprdni, vem to co ti lip sedi v ruce, treba ja mam mod2, mod1 mi prijde jako pro levaky, ale to zalezi na zvyku.
na simulatore mi je uplne jedno, ktory mod lietam ... vela veci dokazem robit oboma rukami ... skrutkovanie, rezanie, brusenie atd. ..... asi vsetko okrem pisania .... preto sa neviem rozhodnut .... na nejakom fore som cital, ze niektory mod nie je vhodny na akrobaciu, je to pravda?
trinitrotoluen píše:na simulatore mi je uplne jedno, ktory mod lietam ... vela veci dokazem robit oboma rukami ... skrutkovanie, rezanie, brusenie atd. ..... asi vsetko okrem pisania .... preto sa neviem rozhodnut .... na nejakom fore som cital, ze niektory mod nie je vhodny na akrobaciu, je to pravda?
No vidíš,já umím psát oběma rukama stejně a vrťas řídit ani jednou
Mod 2 jsem se ,,naučil " i Picca Z a to je zatím jediný ,,vrtulník" který dokážu ,,vodit " bez problému
No já mám něco nalítáno na letadlech a prostě knipl řídí výškovku a křidélka => vrtulový rotor => MOD2
Přijde mi to děsně proti srsti MOD1
Je to jako jezdit v Anglii vlevo nebo kdyby jste měli druhý den začít psát levou rukou.
Ale zvyknout se dá na všechno. Jenom holt něco půjde proti srsti a to by pro mě byl MOD1.
Přijde mi to děsně proti srsti MOD1
Ale zvyknout se dá na všechno. Jenom holt něco půjde proti srsti a to by pro mě byl MOD1.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
pozeram ze 1-cka je zauzivanejsia
mne osobne vyhovuje mod 2
na prvej helikoptere (2kanal) som mal plyn vlavo...a aj na vsetkych autickach je vlavo
a ked som si kupil novu helikopteru a simulator, tak som mal hned mode 2, tak mi to vyhovuje
EDIT: myslim vlavo a napisem vpravo...pako som no
mne osobne vyhovuje mod 2
na prvej helikoptere (2kanal) som mal plyn vlavo...a aj na vsetkych autickach je vlavo
a ked som si kupil novu helikopteru a simulator, tak som mal hned mode 2, tak mi to vyhovuje
EDIT: myslim vlavo a napisem vpravo...pako som no
Naposledy upravil(a) mikyno12 dne pát 26.12.2008 14:00, celkem upraveno 1 x.
- Elektromaniak
Hlasoval jsem pro MOD 1 ,protože jsem plyn vravo používal i na motoráku i elektrovětroni,ale souhlasím že jde o zvyk protože jsem zkoušel i MOD2 asi bych se to naučil také ,ale vše ostatní mám na plyn vpravo tak zůstanu u jedničky (stará MODELA TM4 byla taky MOD1).
FrSky Taranis,Filip600 Termik,Filip 400 Sport a větroň 1500 V-tail ,Xtreme, NAZA M liteV2 Xcopter550
- Gllun
- Kontaktovat uživatele:
Machs píše:ja mam MOD1 (ze zvyku)
.. ale docela si rikam ze by nemusel byt spatnej MOD3 (nebo jakej to je .. na pravy pace plyn/vrtulka a na levy pace klopeni/kloneni)
ikdyz nevim jestli to vubec nekdo lita .. jestli ano tak dejte vedet ?
to by mě taky zajimalo...původně jsem o něm uvažoval...ale zvykl jsem si na MOD1 a tak ho lítam...je to fakt jen a jen o zvyku...