rcpilot píše:Dobre teda, mal som sa asi spýtať skôr, už som ho totiž objednal pred pár dňami

. Čo poviete na jeho spracovanie(presnosť výroby a tak podobne)? Ešte čo sa týka tých vrtulníkov tak nie som úplný laik, som letecký mechanik a mám 3 roky prax na Mi-8, Mi-117 a Mi-2, takže riadenie "dospelého" vrtulníku teoreticky ovládam

. Je naozaj tak ťažké riadiť rc vrtulník s hlavným a vyrovnávacím rotorom?
Na kolik Tě celkem přišel?Vypadá dost dobře,je to příjemná změna ve vzhledu.Oni ty ostatní ,,mixéry " jsou tak trochu na jedno brdo
Třeba SJM 325 RTF stojí 22.5t tak by to něco vydržet asi mělo
S tou těžkostí je to asi těžké.

Já osobně s Walkerou 60kou jen tak poskakuju a s Kestrelem už docela řádím,je tudíž dost rozdíl s čím budeš lítat.Ten Kestrel je tak trochu hračkový (to není myšleno nijak zle ) je to čtyř kanál a třeba na učení se viset a nějaké to páčkování je určitě záživnější než sim.Ten bych ovšem taky doporučoval.
No a na druhou stranu je tady na fóru člověk který je tu asi tak dlouho jako já,před několika málo (3-4 ?) měsíci se tady ptal na kde co,přešel z dvourotora,sim je podle něj zbytečná investice,hnedle přešel na řadu 450 a nyní jde do velkého spalováku.......
Takže to vypadá že pokud jsi nadaný tak není nic nemožné