rozdíl směšování jednoduché dvojí

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
pate
Kontaktovat uživatele:

rozdíl směšování jednoduché dvojí

#1 Příspěvek od pate »

Ahoj jaký je reálnš rozdíl v odolnosti vůči rušení na 35 mezi těmihle dvěma spůsoby?u focuse jsem kvůli tomu koupil duál je to lepší teda asi ale nejni to v pohodě při vzdálenosti cca 150m začne vrkat motor a občas kopnou serva jinak přijímač mám celkem daleko od silových vodičů a anténa je celá venku taky vzdálená od rušení snad.jinak rádio mám PRISM7 od Hitecu Dík za reakce popř za poznatky
m2
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od m2 »

len aby nebol pes zakopaný niekde inde ... palubnú sieť máš riešenú ako?
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
pate
Kontaktovat uživatele:

obávám se

#3 Příspěvek od pate »

obávám se že nazvat to "řešená palubní sít"by bylo nemístné sebepřecenování.jinak řečeno přijímač je strčenej dozadu v prostoru za kabinkou a aku co nejvíc v předu a regl jak to vyjde ale myslím že se nemá šanci dostat na dotyk k přijímači.
pate
Kontaktovat uživatele:

asi

#4 Příspěvek od pate »

asi bude lepší foto zítra sem dám nějakou fotku ale varuju nebude to příjemnej pohled nic pro slabý nátury
sviznik

Odrušení

#5 Příspěvek od sviznik »

Jak máš odrušený motor - máš tam keramické kondenzátory dle návodu?
pate
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pate »

jj dle návodu a krom toho že jsou už vpájeny uvnitř motoru klasická 480 tak tam jsou ještě tři venku
pate
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pate »

sviznik

Regl blíž k motoru

#8 Příspěvek od sviznik »

No když už je to v tomto stavu (sorry), tak bych dal regl co nejbíže k motoru a prodloužil naopak kablíky k baterkám. Kablíky k přijímači a vypínači budou i tak dostatečně dlouhé.
pate
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pate »

no pravda mohu skrátit kablíky u réglu o cca5cm protože blíž ten regl není kam strčit ale dostanu se tak zase o dost blíž k přijímači ten je schovanej v trupu za tím svazkem přebývajících kablíků k servům
sviznik

#10 Příspěvek od sviznik »

pate píše:no pravda mohu skrátit kablíky u réglu o cca5cm protože blíž ten regl není kam strčit ale dostanu se tak zase o dost blíž k přijímači ten je schovanej v trupu za tím svazkem přebývajících kablíků k servům

Já jsem to myslel tak, že když už je to éro jak po válečný operaci na dvou frontách, tak bych pro regl vykuchal prostor přímo za motorem...
Raketak

#11 Příspěvek od Raketak »

Jaká serva jsi použil do křidýlek a odrušil jsi je?
Accipiter Badius + tuning s Roton 100W
Easy Fly, Gemini, Proxima II
pate
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pate »

sou tam ECO6 ale odrušit?myslíš takový ty feritový kroužky?jinak nejdřív se to projeví na motoru začne kolísat teda to rušení jinak kuchat se možná bude ale ještě to nemám ůplně rozmyslený to pro svizníka
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Nakadah »

Ne, odruseni znamena aspon uzemnit kovovy plast motorku serva, kdyz uz se tam nevlezou kondiky. Protoze ten kokovy plast zachytava VF ruseni z motorku a dal ho vyzaruje do prostoru.

Ja to na vsechny svych servech udelal, ale rozdil sem prilis nezpozoroval. Potom sem koupil dalsi neodrusena serva a kopance tady byly porad stejne jako s temi odrusenymi.

Nakonec sem vymenil regulator a byl klid. Predtim bylo fuk esi sem mel Rx single nebo dual, odrusena ci neodrusena serva. Sem tam nepravidelne kopance, na jeden sem malem znicil novy Su-31...malem, nastesti sel opravit. Jojo, ne vzdy se levny regulator vyplati. Nak
pate
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pate »

je tam jeti mně zas tak levnej nepřišel :cry:
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“