Plánky na 3D z balzy
Plánky na 3D z balzy
Nemáte někdo plánek(y) na nějakýho 3D akrobata, lehký balzový konstrukce, rozpětí kolem 800 mm, hm. do 500 g, prostě něco jako EPP nebo depronový placky, ale z balzy. Něco podobnýho (Aero Cruiser) snad dělá firma Black Horse (zapomněl jsem kdo to dováží), ale chtěl bych jen plánek. Kdyžtak na: baco@syner.cz. Díky.[/img][/url]
Nebo ti taky někdo řekne,že éro 800mm rozpětí a 500g hmotnosti zrovna moc lehký nebude a 3D už vůbec!A pokud něco takového ještě postavíš z balsy,tak to nejen bude křehké,ale ani to nebude moc dobře lítat(rozhodně ne 3D).A další věc je ta,že pokud to postavíš z balsy,tak to vyjde mnohem dráž,než třeba z extruďáku,navíc opravitelnost bude taky velice mizerná....
Tak že teď babo raď....
Už jsem se tady sice ptal několikrát, ale skoro bez výsledku, tak to zkusím ještě jednou. Prolezl jsem Obi, Baumax a spoustu dalších a nikde jsem na Depron nenarazil, ani mi nedokázali poradit, a že jsem se jim to snažil vysvětlit
Takže nevíte někdo pod jakým obchodním názvem a případně kde se to dá opravdu koupit? V model. prodejnách je to pekelně drahý. Díky.
koukni jěště na www.astramodel.cz a na modely od E-flite.
tam se mi nejvíc líbí taková ta červená Extra a na vydeu je vydět že toho umí opravdu hodně.
tam se mi nejvíc líbí taková ta červená Extra a na vydeu je vydět že toho umí opravdu hodně.