Vzsílačka
Vzsílačka
Zar všichni kolegové modeláři, co si myslíte o OPTIC 6 FM? sháním vysílačku a nevím kterou poraď te mi. Dík (':?:')
Tázající
Tázající
Vysílačka
Tak pokud si žádnou vysílačku předtím neměl tak myslim, že Eclipse7QPCM bude ideální.Mám ho už skoro rok a jsme velice spokojenej.Graupner je taky fajn, ale i když to neni o vzhledu vysílače tak bych tu "krabici" nikdy nechtěl.Někdo ovšem hleda typickou pultovku a hlavně vysílač co se čistí o mnoho lépe než tvarově složitej Eclipse7... 
Re: Graupner VS Hitec
oldat píše:Jedině Futaba nebo Graupner.Vysílač Hitec mi nesmí do baráku( nic proti servum).
Proč seš proti Hitecu?Podle mě to je dobrej výrobce stejně jako je Graupner/Futaba.. a třeba i Multiplex, ale to je spíš o tom, že každému vyhovuje něco jiného.AŤ je to funkce,vzhled,CENA,kvalita tak od každého výrobce najdeš dobrej a špatnej typ vysílačky, ale rozhodně kdyby byl Hitec taková katastrofa, že si ho ani "nepustíš do baráku" tak by ho tolik modeláří nechválilo.Každopádně podle mě je dobrej jak Graupner tak Hitec jen záleží na uživateli a jeho potřebách.Osobně mám Eclipse7QPCM a samozřejmně jsem spokojenej