ElyQ45

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Aleš Březina

ElyQ45

#1 Příspěvek od Aleš Březina »

Tak si myslím, že heliservis může vypálit rybník všem wolfům, copterxům a dalším RTF setům prodávaným u nás. Jím nabízený set vypadá moc pěkně, dokonce i ta vysílačka je programovatelná přes PC, jsem docela zvědavej na první reakce majitelů...
helifish

#2 Příspěvek od helifish »

Jj krtek se do toho tedka pustil fest. Zacal dodavat i heliny dalsich vyrobcu. Tak se mame na co tesit a z ceho vybirat. Na heli akcich bude na co koukat a ne jen MT a nebo Align :) jak ho znam tak dily budou taky. Uz to chtelo trosku rozvirit poklidny vzduch okolo heli modelu :) od krtka to vypada jako vireni aspon od 90 heli :)
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
raging

Re: ElyQ45

#3 Příspěvek od raging »

Aleš Březina píše:Tak si myslím, že heliservis může vypálit rybník všem wolfům, copterxům a dalším RTF setům prodávaným u nás. Jím nabízený set vypadá moc pěkně, dokonce i ta vysílačka je programovatelná přes PC, jsem docela zvědavej na první reakce majitelů...
dalsi klon, vypada dobre,jen by me zajimalo jak jsi prisel na to,ze se da TX programovat :?:
helifish

#4 Příspěvek od helifish »

Klon to neni ma vlastni konstrukci viz. http://www.elyq.com (klon Trexe je treba CopterX a nebo Wolf ):wink:
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Aleš Březina

#5 Příspěvek od Aleš Březina »

zaujal mě nápis na RC soupravě něco ve smyslu "počítačová" nedalo mi to a stáhl jsem z webu manuál, kde je popsaná i RC souprava včetně programování přes PC, samozřejmě to není plnohodnotné, nejsou tam třeba stopky ostaní si z hlavy nepamatuju,
raging

#6 Příspěvek od raging »

helifish píše:Klon to neni ma vlastni konstrukci viz. http://www.elyq.com (klon Trexe je treba CopterX a nebo Wolf ):wink:
tim lepe :) snad ozivi u nas,ponekud fadni nabidku na trhu :wink:
Gidy

Re: ElyQ45

#7 Příspěvek od Gidy »

raging píše:
Aleš Březina píše:Tak si myslím, že heliservis může vypálit rybník všem wolfům, copterxům a dalším RTF setům prodávaným u nás. Jím nabízený set vypadá moc pěkně, dokonce i ta vysílačka je programovatelná přes PC, jsem docela zvědavej na první reakce majitelů...
dalsi klon, vypada dobre,jen by me zajimalo jak jsi prisel na to,ze se da TX programovat :?:

Jaj, jak tě napadl klon? ses asi nedivál na fotky a konstrukci co? :roll:
Jde již o zavedenou značku. V americe je docela dost rozšířená aurora což je 90 helina. :wink:
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
raging

#8 Příspěvek od raging »

beru zpet 8O blbe jsem se podival :?
Rotvík

#9 Příspěvek od Rotvík »

Nechci se rouhat,ale příjde mi to takové ,,Walkeroidní" ,samozřejmě rám je trochu jiný (ten ,,zlom " za motorem kde by mohl být problém mají stejnej ) a vysílajda je programovatelná přes PC.....

Ale třeba za :- 120° CCMP Control system, který má Walk.Creata stejný jí (Walkeře ) tady na fóru ,,vycukali kožíšek " :)
scarabeus

#10 Příspěvek od scarabeus »

2 Rotvik:

To jsem rad, ze nejsem jedinej, komu to prijde "Walkeroidni" :-) Nechtel jsem tu hned virit vodu :-D
helifish

#11 Příspěvek od helifish »

Ted jde o to jestli walkera neni auroidni :D vsichni vime jak to s cinanem chodi :D :D Jinak jejich 90 heli se radi mezi spicku v heli. Jinak doporucuji stahnout manual na Auroru 90 zajimave pokoukanicko i pro lid co letaji jen elektry. Vsimne te si taky kvality zpracovani manualu.
Aleš Březina

#12 Příspěvek od Aleš Březina »

Soudy typu "walkwrouidní" bych nechal až po nějakých praktických zkušenostech, může to být pravda, ale může to být také zcela jinak a první pozytivní dojem se může potvrdit.

Takže není zde už nějaký šťastný či naopak nešťasný majitel Eliny???
scarabeus

#13 Příspěvek od scarabeus »

Aleš Březina píše:Soudy typu "walkwrouidní" bych nechal až po nějakých praktických zkušenostech, může to být pravda, ale může to být také zcela jinak a první pozytivní dojem se může potvrdit.

To nebyla zadna narazka, pouze prvni dojem, nikdo nemluvil o tom, ze to znamena neco negativniho.

A stejne je to walkeroidni, walkeroidni, walkeroidni :-)))
Aleš Březina

#14 Příspěvek od Aleš Březina »

No jasně že walkeroidní:))
raging

#15 Příspěvek od raging »

:lol: tak prece klon 8O a Walkery,no toto :?:
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“