Nabijac RAYTRONIC C14
Nabijac RAYTRONIC C14
Tak tato nabijacka ma vytaca do nepricetnosti ...
Naladoval som 2-clanok 1100mAh (predtym som ho vybil na 6.3V), nabijalo sa to cca. 1hod, korektne sa to vyplo pri 8.4V (nabijac ukazal rovnake nabitie obidvoch clankov na 4.2V) ale ked som to pripojil k voltmetru tak ten ukazal 10.5V, tak som zobral iny voltmeter a ten tiez ukazal 10.5V
Jeden sa z toho moze zblaznit ...
Naladoval som 2-clanok 1100mAh (predtym som ho vybil na 6.3V), nabijalo sa to cca. 1hod, korektne sa to vyplo pri 8.4V (nabijac ukazal rovnake nabitie obidvoch clankov na 4.2V) ale ked som to pripojil k voltmetru tak ten ukazal 10.5V, tak som zobral iny voltmeter a ten tiez ukazal 10.5V
Jeden sa z toho moze zblaznit ...
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Tak to vyzera ze som sposobil malu vseobecnu paniku - ale to som fakt nechcel ! Zatial by bolo predcasne tvrdit ze RAYTRONIC C14 je na prd. Mozno je to problem len mojho kusa, mozno mam divne baterky, mozno neviem merat voltmetrom ...
Preto by som uvital skusenosti tych co tento nabijac maju aby poskytli dalsie informacie.
Preto by som uvital skusenosti tych co tento nabijac maju aby poskytli dalsie informacie.
Já si ho chtěl taky koupit...
proto že uvažuji na léto o větší heli,kde bych použil 6s li-fe,a tahle nabíječka je za celkem dobrou cenu,prodávám svoji co mám teď i s balancerem,tak jí kdyžtak nabídnu bez balanceru a objednám něco z HC
a když už o tom mluvím,se zdroji nemám VŮBEC žádnou zkušenost,a vůbec nic o nich nevím,ani jak se to používá,je to blbý,ale je to tak
a proto se ptám,jaký zdroj k tomu dokoupit a popř. kde?
Naposledy upravil(a) Zero dne pát 13.02.2009 13:43, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
PilotVP píše:rampa_mckvak píše:Sakra před hodinou jsem ho přitáh domů. A co s toho plyne?
Rychlo skus nieco nabit a premerat - fakt som velmi velmi zvedavy ...
Dufam ze das vediet svoju skusenost. Dik.
Pomalu pomalu. 1) nejdřív musím přečíst manuál
2) dám to nabít. Mám baterku Ray Gold 2200mAh 3s
3) Nemám žádný voltmetry apod. Nejsem elektrikář. Tak budu muset za nějakým zkáknout a pak dám vědět.
Zero píše:Já si ho chtěl taky koupit...proto že uvažuji na léto o větší heli,kde bych použil 6s li-fe,a tahle nabíječka je za celkem dobrou cenu,prodávám svoji co mám teď i s balancerem,tak jí kdyžtak nabídnu bez balanceru a objednám něco z HC
a když už o tom mluvím,se zdroji nemám VŮBEC žádnou zkušenost,a vůbec nic o nich nevím,ani jak se to používá,je to blbý,ale je to tak
Naposledy upravil(a) PilotVP dne pát 13.02.2009 13:49, celkem upraveno 1 x.
Zero píše:Já si ho chtěl taky koupit...proto že uvažuji na léto o větší heli,kde bych použil 6s li-fe,a tahle nabíječka je za celkem dobrou cenu,prodávám svoji co mám teď i s balancerem,tak jí kdyžtak nabídnu bez balanceru a objednám něco z HC
Aky zdroj mas na mysli ?