SkyLady-prerobenie RC setu

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pecy
Kontaktovat uživatele:

SkyLady-prerobenie RC setu

#1 Příspěvek od pecy »

Kupil som si rc set skylady 2 no neviem co sa deje s motorom. Vsetky serva funguju nomotor na moje poziadavky nereaguje. Regulator sa zahrieva. Niekedy motor naskoci no len na malu chvilu ide dobre, poom zacne preradovat rychlosti. Som amater takze si nevem vymenit suciastky sam.
PLS o radu
DAKUJEM
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Walhalla »

to vypada na regulator... jejich (ne)spolehlivost je povestna...
volente
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od volente »

Jednoznačně, regulátor v háji - vyměnit. Bohužel je to u těchto setů běžná závada. Pokud máš v záruce reklamuj, jinak musíš investovat do nového. Někde jsem kupoval 30 A Eagle za 300,- což není mnoho oproti reglům od domácích výrobců. Slouží velmi dobře a do budoucna s ním můžeš živit i mnohem větší motory.
F 104 je můj sen
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od vandurat7 »

regulátor.měl sem SL 1 a to samý,.ne že by to takhle blblo,ale regl odešel hned napoprve.... trošku hrubší přistání a vytrhly se drátky.už nevim jaky,je to dávno.na reklamaci sem to neposlal,stejně by to neuznali,tak sem šel koupit regl,ale už trohu lepší Jeti 012 .. nebo 020 už nevim.je to tak 5 roku zpatky ,ach ta pamět :lol:

Rada : pořádně si upevni baterku v trupu,třeba obal do molitanu nebo já nevim jak,ale pokud budeš dávat čenichovky,jakože budeš, tak ti aku bude pořád narážet na hřídel toho motoru.vím že je to tam chycený polystyrenama po stranach,ale ty se po par pádech rozdrti.... V nejlepším případě bys tam mohl upevnit nějakou 3mm překližku.za motor :idea:
MiU

#5 Příspěvek od MiU »

Tiež som začínal so SkyLady. Treba sa zamyslieť, či v SkyLady neprerobiť kompletne celý pohon. Ja som tiež veľmi rýchlo prišiel na to, že s tým pôvodným je to veľmi ťažké. Ako inšpirácia by mohlo pomôcť toto:

http://skylady.szm.sk/

takto som pred časom prerobil SkyLady
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od vandurat7 »

mě SL vydržela tak dlouho dokud sem ji potřeboval,celkem přesně .... už sem s nou dělal akrobacii mnohem vyssi tridy než je na jeji konstrukci..... a tim padem sem to rozflakal....vse sem zvladal,ale když sem chtěl uděla looping ale potlačením,ne přitáhnutim,tak vyskovka šmerla o zem...jinak to bylo na milimetr nad zemí :oops:
diver
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od diver »

tak Sky Lady je samosebou klasika a tady - http://skylady.blog.cz/ - je o ní prakticky vše, k tomu reglu, ještě by to mohlo být v tom, že origo regly měly takový piditlačítko, který pokud jsi nesepnul po zapojení baterie, tak motor neběží, ale jak teď vypadá setový regl nevim, každopádně za mé SL-éry to byl šmejd
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
pecy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pecy »

Tak dal som ju na reklamaciu uvidime, mate pravdu ze ten regulator je na hovno, ani to nevizera ako regulator :D. No dufam ze to chvilu vzdrzi no nevem aky regulator je vhodny na ten motor co tam bol, tak sa vas chcem spitat co a jak a hlavne za kolko.
Dakujem
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od vandurat7 »

no,počítám že do toho moc investovat nechceš,a tak.... žejo,takže nejaky ten kvalitni jeti ne....

tedka sem na modelbazaru viděl nějakého typka co prodava regly,nic moc kvalita ale určitě vydržej dýl,sou ze zahraničí

už to nemožu najit,.ale celkem levny,myslim že do 500 Kč .... no a chtělo by to nějakou 20
diver
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od diver »

vandurat7 píše:no,počítám že do toho moc investovat nechceš,a tak.... žejo,takže nejaky ten kvalitni jeti ne....

tedka sem na modelbazaru viděl nějakého typka co prodava regly,nic moc kvalita ale určitě vydržej dýl,sou ze zahraničí

už to nemožu najit,.ale celkem levny,myslim že do 500 Kč .... no a chtělo by to nějakou 20

20A je možná zbytečně moc, kup Jetika na stejnosměrný motor - 12A, to bohatě postačí a chodí bez chybky, ale když popadneš ten silnější, třeba ho použiješ později v něčem výkonějším
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
pecy
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od pecy »

Plas napiste presny nnazov ako sa vola ten vhodny regl
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od vandurat7 »

JES 012
nebo
JES 020
vyrábí to jeti

Já mám zkušenost s tim 020 a nemožu si to vynachválit,mám to tedka v jednom vetronu 2m,a pořád funguje.... jenom ta cena

Tadyk máš všechny :

http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... erby=price
volente
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od volente »

Já koupil toto a maximální spokojenost a než sedostaneš na 30A ss tak už budeš dávno lítat se stříďákem.
http://www.odklepnuto.cz/aukce1552920-3 ... i-xx-ni-xx
F 104 je můj sen
pecy
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pecy »

rozmyslam o tom ze ju komplet prerobim. Dam tam novu bateriu,novy striedavy motor,novy regulator na striedak a neskor mozno aj novu supravu ale treba love. :D no to budem mat vela roboty:D .
Vydel som jeden blog kde si prerobiol komplet celu sky lady oplati sa to pozriet.
http://skylady.szm.sk/
skylady.blog.cz
dal som tu este jeden oby dve su good.[/u]
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“