Prosím o Vaše názory.O každém z nich jsem už spoustu přečetl,ale stále se nemohu rozhodnout.Ev. jsem objevil už s RC soupravou T-Rex 450.malinko dražší a zalítaný,starší.Manželka by mě sice vynesla v zubech
Blade 400 3D x Belt CP x Walkera creata 400 premium edition
Blade 400 3D x Belt CP x Walkera creata 400 premium edition
Poradíte,co je lepší? chci si koupit větší vrťas a nemohu se rozhodnout.
Prosím o Vaše názory.O každém z nich jsem už spoustu přečetl,ale stále se nemohu rozhodnout.Ev. jsem objevil už s RC soupravou T-Rex 450.malinko dražší a zalítaný,starší.Manželka by mě sice vynesla v zubech
,ale enchalo by se to.Děkuji
Jestli chceš tak prodávám maxira v kovu,s motorem,regulátorem a ND
seznam ND:1pár uhlíkových listů
2 páry laminátových listů
4x polepy na listy
5x pastorek motoru
1 pár podvozkových nohou + 2 triangly
2 páry uhl. vrtulky
3ks plastové vrtulky
1x ocasní trubka
Držáky listů
Kardan
Páka vrtulky
Smykátko vrtulky(asi,nejsem si jistý)
3x laminátový stabilizátor u vrtulky
s motorem axi a reglem lareg,cena 3500
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Ma ... CO/220506/
jinak bych ze zvolených blada
seznam ND:1pár uhlíkových listů
2 páry laminátových listů
4x polepy na listy
5x pastorek motoru
1 pár podvozkových nohou + 2 triangly
2 páry uhl. vrtulky
3ks plastové vrtulky
1x ocasní trubka
Držáky listů
Kardan
Páka vrtulky
Smykátko vrtulky(asi,nejsem si jistý)
3x laminátový stabilizátor u vrtulky
s motorem axi a reglem lareg,cena 3500
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Ma ... CO/220506/
jinak bych ze zvolených blada
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Blade ani Belt nejsou špatný, ale podle mně je nejlepší vzít z druhé ruky T-Rexe nebo Wolfa. Chce to koupit od někoho kdo si s tím trochu pohrál (HL gyro, lepší serva...) a přidá k tomu nějaké ty náhradní díly.
Kdybych teď kupoval já tak bych napsal Gamerovi na toho Wolfa, jestli dá solidní cenu nebo nějaké tuningové díly... Jestli si prodávající ten vrťas fakt vymazlil a pošteloval tak jsi za vodou, a když ne ale seženeš to levně tak pak můžeš za zbylé prachy nakoupit T-Rexácé komponenty a jsi za vodou taky.
Jo, a počítej že časem půjdeš do DX6i, ne že by se s origo vysílačem nedalo lítat, ale prostě na to dojde...
Kdybych teď kupoval já tak bych napsal Gamerovi na toho Wolfa, jestli dá solidní cenu nebo nějaké tuningové díly... Jestli si prodávající ten vrťas fakt vymazlil a pošteloval tak jsi za vodou, a když ne ale seženeš to levně tak pak můžeš za zbylé prachy nakoupit T-Rexácé komponenty a jsi za vodou taky.
Jo, a počítej že časem půjdeš do DX6i, ne že by se s origo vysílačem nedalo lítat, ale prostě na to dojde...
Jestli je to co píšeš pod příspěvkem tvůj první a zatím jediný vtulník, tak to máš skoro jedno protože zpočátku s tím budeš prát o zem dost často.
Takže nejprve si najdi a porovnej cenu ND na všechno co tě zajímá a ber to jako hodně důležitý argument. Na vrtulníku není totiž nejdražší samotný drak, ale elektronika a provoz. Takže výběr podle osazení elektronikou a ceny ND je nejpraktičtější. Nevýznamné rozdíly v letových vlastnostech dost dlouho ani nebudeš schopen odhalit nebo využít.
V žádném případě ne Walkera Creata (kvalita/cenaND špatně), ne Belt CP (podobně), Blade 400 má aspoň správné radio, ale ceny ND jsou nechutné.
Na Wolfu v RTF verzi jak je nabízen je nejlepší kufr (bohužel). To už raději rovnou T-Rexe kterého se snaží napodobit. Dobrý poměr uvedeného má MiniTitan E 325, ceny ND příjemné i dostupnost.
Dobře udržovaný a seřízený kvedlák z druhé ruky není při rozumné ceně špatný obchod, otázkou je jak to jako začátečník sám poznáš že takovým skutečně je.
Rádio k vrtulníku v každém případě 2,4 GHz! A to zcela nekompromisně a dvakrát podtrženo!
Takže nejprve si najdi a porovnej cenu ND na všechno co tě zajímá a ber to jako hodně důležitý argument. Na vrtulníku není totiž nejdražší samotný drak, ale elektronika a provoz. Takže výběr podle osazení elektronikou a ceny ND je nejpraktičtější. Nevýznamné rozdíly v letových vlastnostech dost dlouho ani nebudeš schopen odhalit nebo využít.
V žádném případě ne Walkera Creata (kvalita/cenaND špatně), ne Belt CP (podobně), Blade 400 má aspoň správné radio, ale ceny ND jsou nechutné.
Na Wolfu v RTF verzi jak je nabízen je nejlepší kufr (bohužel). To už raději rovnou T-Rexe kterého se snaží napodobit. Dobrý poměr uvedeného má MiniTitan E 325, ceny ND příjemné i dostupnost.
Dobře udržovaný a seřízený kvedlák z druhé ruky není při rozumné ceně špatný obchod, otázkou je jak to jako začátečník sám poznáš že takovým skutečně je.
Rádio k vrtulníku v každém případě 2,4 GHz! A to zcela nekompromisně a dvakrát podtrženo!
Děkuji děkuji.
Rádo 2,4GHz určitě.V tom mam jasno.Jesti z druhé ruky je vrťas O.K.,to asi moc nepoznam,protože vyčten se nerovná zkušenostnem.
Za další: v názorech na Walkeru,Belt,Blade.Mam dilema s Wolfem,se lidi hodně rozchází.Pravděpodobně asi podle toho,jé má kdo zkušenosti.
Jednoznačně se všichni schodují na tom Mini Titan E325
T-Rex 450 by taky nebyl špatný,500 na to už fakt nemam
.Ideální by ale bylo,už od někoho zalítlou vrtuli s RC soupr.. Stejně jako vlákno nad řeším,že financema jsem limitovaný manželkou,proto když už,tak jednu investici do draka a soupravy,a třeba i starší a lepší modýlek,než častější kupování ND,nebo později něco většího a rozvod na stole
Uvidíme,nějak to dopadne
Rádo 2,4GHz určitě.V tom mam jasno.Jesti z druhé ruky je vrťas O.K.,to asi moc nepoznam,protože vyčten se nerovná zkušenostnem.
Za další: v názorech na Walkeru,Belt,Blade.Mam dilema s Wolfem,se lidi hodně rozchází.Pravděpodobně asi podle toho,jé má kdo zkušenosti.
T-Rex 450 by taky nebyl špatný,500 na to už fakt nemam
Uvidíme,nějak to dopadne
scarabeus píše:Mno ale nezapomen si dat vedle nejakej peniz na nahradni dily, kdybys to rozsekal...
To jo,to by šlo z výplat.A nebo dárky od manželky.K Valentýnovy jsem dostal kabinku,podvozek,vrtulku
Jojo,ach ty manzelkyDraeger píše:Děkuji děkuji.
T-Rex 450 by taky nebyl špatný,500 na to už fakt nemam.Ideální by ale bylo,už od někoho zalítlou vrtuli s RC soupr.. Stejně jako vlákno nad řeším,že financema jsem limitovaný manželkou,proto když už,tak jednu investici do draka a soupravy,a třeba i starší a lepší modýlek,než častější kupování ND,nebo později něco většího a rozvod na stole
![]()
Uvidíme,nějak to dopadne
Draeger píše:Naštěstí v tomhle je chápavá.A sama moc neutrácí,pokud nemusí.Tohle mi jakž takž toleruje.Jednou za čas.Sice byla podmínka že prodám Double Blaze,ale pak nějak ustoupila,když ho dlouho nikdo nechtělJen jsem ji neřekl,co ten T-rex bude stát
a asi ani neřeknu.... radši.
jj tenhle velky problem si budeme muset resit individualne,na kazdou babu plati neco jinehoDraeger píše:No právě. to je to nejhorší.... udělam si radost a mam celý rok po ptákách