DX7 a stopky na páke plynu
DX7 a stopky na páke plynu
Na http://www.drapko.sk/msystem/main.htm som umiestnil návod na inštaláciu a manuál k prídavnému modulu do DX7 na automatické spúšťanie timera plynovou pákou (podobne ako pre DX6i). V prípade záujmu prosím komunikovať prostredníctvom mailu
jaromacko100(zavináč)gmail.com
P.S. Chcem týmto poďakovať užívateľovi s nickom "barty7", ktorý trpezlivo fotil, meral a testoval modul v svojej DX7.
yogi
jaromacko100(zavináč)gmail.com
P.S. Chcem týmto poďakovať užívateľovi s nickom "barty7", ktorý trpezlivo fotil, meral a testoval modul v svojej DX7.
yogi
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
OVACE AUTOROVI !!!
Dnes jsem dostal modul, zamontovaný byl běhěm čtvrt hodiny a funguje na první zapojení. SKVĚLÁ PRÁCE !!!!

-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
Zakoupil jsem si také tento modul a chci se zeptat, jestli vám funguje bezchybně. Stává se mi že během létání dojde k opačnému smyslu chodu stopek. Tj, že mi v nulové poloze běží a po přidání plynu se zastaví. Tento jev se stane samovolně.
Již jsem to diskutoval s výrobcem, dokonce jsem dostel druhý modul, ale je to pořád stejné.
Takže tímto bych modul vyloučil, zapojení mám určitě dobře, docela mě to štve, protože je to super věc.
Již jsem to diskutoval s výrobcem, dokonce jsem dostel druhý modul, ale je to pořád stejné.
Takže tímto bych modul vyloučil, zapojení mám určitě dobře, docela mě to štve, protože je to super věc.
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkoušel za chodu timeru zmáčknout UP nebo DOWN tlačítko a vždy to pouze zastavilo timer (mám nastaveno odpočítávání) a druhým stiskem zase spustilo. Takže normální chování podle upozornění výrobce. Prostě timer akorát zamrzne a pak pokračuje v odečítání.
Je divné, že píšeš, že začnou stopky běžet opačně...jsi si jistý, že to máš připojené správně? Hlavně vývody na poťáku a resetovací tlačítko. Zkontroluj taky, jestli tam nemáš někde vlasový zkrat po pájení. Jinak mě nic nenapadá.
Je divné, že píšeš, že začnou stopky běžet opačně...jsi si jistý, že to máš připojené správně? Hlavně vývody na poťáku a resetovací tlačítko. Zkontroluj taky, jestli tam nemáš někde vlasový zkrat po pájení. Jinak mě nic nenapadá.