vf modul zničen???
vf modul zničen???
dobré odpoledne chtěl bych se zeptat zda je možné že jsem odkouřil Vf modul u Hitec flash 5 který jem zapojil do mikrofoního vztupu přesně podle návodu na http://www.smartpropoplus.com/BlueAndGrey/default.asp FMS funguje ale po připojení vysílačky ke klasickému letadlu se nehne ani servo
děkuji za odpověď
Drapek píše:nevyndal kristal ani nevytáhl anténu pak tedy jedině poslat do opravny?
Z vlastní zkušenosti. Pokud je to flash 5 bez X, tak spíše vypájet pípák ať pořád neřve, vyhodit anténu a používat to jen pro simulátor.
5 bez X totiž časem začne zlobit, vymýšlí si hodnoty trimů na nesmyslné, vypne jeden kanál apod. To zejména když zůstane déle na slunku.
Takže mám dojem, že peníze za opravu jsou zbytečně vyhozené, lepší varianta je koupit nové rádio s výbavou podle aktuálních potřeb.
Takže mám dojem, že peníze za opravu jsou zbytečně vyhozené, lepší varianta je koupit nové rádio s výbavou podle aktuálních potřeb.
Chtěl jsem napsat vpodstatě stejnou věc. Flash 5 dnes už nemá žádnou prodejní hodnotu, takže by bylo myslím rozumnější koupit si už něco lepšího
...a Flashe si mužeš nechat na ten FMS.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
EasyStar II
LOOP VA