Nosím to na takovém obludném větroni. 185cm rozpětí. Ovládaná V,S.M.
Jelikož nemám ovládaná křidélka, tak mám ve volném kanále zapojené servo, která cvaká spouští.Jednoduché a funkční. Je to zatím takový prototip, budu to ještě postupně upravovat. Takhle ten foťák působí, jak brzdící štít..... Na radiu ovládám pákou křidélek. Je to takovej hodnej "ušatec" a kupodivu jsem si s ním zalítal i na svahu na Rané, ale jen tak do 5m/s. Pak už namá energii. Bez foťáku váží jen 650gr, s foťákem 900gr. Trup je můj ,dutý EPPák. Křídlo mi dělal Pepin z extruďáku, potažené papírovou páskou. Výbornej stroj do termiky..
Foťák mám nasměrovaný mírně do boku, abych nefotil čumák éra. Je to hodně o odhadu a o síle větru, termice atd..... O to víc potěší, když se pár fotek zadaří

Nechci dělat, žádná umělecká foto, chci jen ukázat některá místa z nevšedního pohledu.....
Video bylo točené, taky z této obludy, ale ještě z FCO2ky. Bylo teplo, téměř bezvětří a ušatý , hodný éro - toť vše
Nic světoborného jsem vám asi neřek, ale chtěli jste to vědět

[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]