ERIK V HODINA PRAVDY
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
ERIK V HODINA PRAVDY
no toto eriku !! ty jedna medialni hvezdo
!!!
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
ne ze, nam udelas ostudu!! 
EPA kombat, python 80, 3S lipol
Hitec Eclipse a maximalni spokojenost
moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=157
Spokojeny uzivatel operacniho systemu Linux
Hitec Eclipse a maximalni spokojenost
moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=157
Spokojeny uzivatel operacniho systemu Linux
No, kolega modelář Erik se má čím chlubit. V hodině pravdy to bohužel nebylo, ale to letadlo se kterým předváděl trasu... umřelo hned v pátek večer. Přestal chodit motor. Po pitvě jsem nalezl znitřek modelu řádně "potuněný" tavným lepidlem (heh, závaží za těžištěm...), kapky cínu rozprskané všude kolem motoru a tak... Jednoznačně bravurní zásah, Eriku, gratuluju! Druhý letadlo přestalo fungovat asi o hodinu dřív, tam umřela elektronika, samo se po pár sekundách vypínalo (taky to bylo vidět na čt, že po odhození se vyplo a hoplo na zem) - NeErikova chyba. Podle nějakýho pána z čt jim pan Erik řekl, že ty letadla budou fungovat při nasvícení všema možnýma barvama reflektorů. Na zkoušce před natáčením se ukázalo, že samozřejmě nebudou. na natáčení na ostro jim pak prej půl světel vypli, aby to řízení fungovalo dál jak metr
Kdo ví, jak funguje IR řízení, asi tuší... A to, že si Pudichovi museli koupit 3 náhradní letadla (nakonec dvě zůstaly funkční), taky ani zmínka
Erik ty éra prej měsíc testoval, což je při troše štěstí životnost těch letadel. No, taky se mohl zmínit o možných problémech...
Ale jak jsem slyšel, pro rodinu Pudichových to byl zajímavý týden, já o tom vim jen tak nějak z doslechu a tak různě a tak...
Ale jak jsem slyšel, pro rodinu Pudichových to byl zajímavý týden, já o tom vim jen tak nějak z doslechu a tak různě a tak...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
No, tak tam v té tělocvičně to chyba s osvětlením nebyla, tam byla víceméně tma... problémy s osvícením byly až ve studiu, s novým koupeným modelem... tomu jenomu upadnul drát u motoru, jak jsem slyšel, tak to se už jednou stalo, proto to bylo znova pájený. No, hele, to je jedno... byla to prdel... (z mojeho pohledu). Já bych jim řekl, ať si na to koupí Varpora, tam je záruka řiditelnosti +- funkčnosti... 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
No, bral to jako výzvu, a docela bez nervů... celá rodina do toho dala docela dost sil, tohle byl výsledek nejen matějovo práce...
jak se tak na to dívám, ten maník z čt i ty se v některých věcech lišíte, nemám důvod nevěřit ani jednomu, ale nevím proč, víc nevěřím jemu
No to je jedno, jdu se učit... zatim čau...
jak se tak na to dívám, ten maník z čt i ty se v některých věcech lišíte, nemám důvod nevěřit ani jednomu, ale nevím proč, víc nevěřím jemu