Kroucení EPP dílů

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MirMin

Kroucení EPP dílů

#1 Příspěvek od MirMin »

Chci se zeptat, jak zafixovat delší část EPP (trup EPP Flop od Šplíchala), který se pořád kroutí.
Už v něm mám vlepené bovdeny a stejně to jde do vrtule.
Pomůže třeba napružit a zafixovat pruhem skelné pásky?
Nebo jiná finta?
MirMin
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od bezmozek »

tak to narovnej a z opačný strany co je bowden vlep 1mm uhlík a máš klid. předpokládám, že se Ti vlepením bowdenu příslušná strana "vyboulila" :roll:
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
Hali
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hali »

ty jo nestraste me flopa mam uz v dilne a zatim nepozoruju krouceni trupu tak snad me to nepotka
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Čop
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Čop »

Do všech takových aparátů vlepuju uhlíkový pásek "nastojato". Neuvěřitelně to zpevní.
Spíš lítač než stavěč...
čáp

Zpevnění trupu

#5 Příspěvek od čáp »

Protože razím zásadu, že letadlo musí být především tuhé a nezkroucené, trup Flopa jsem olepil balzou, celou spodní část 1,5 - plynule zbroušenou u ocasu na nějakých 0,7, a pak čumák někam za křídlo 1,5 z obou stran - to především proto, aby mi zbylo místo pro baterky pod křídlem (lítal jsem ještě na NiCd). To éro lítalo pak mnohem líp, než jak bylo "v základu", je odolnější a přírůstek váhy je nepatrný.
tmx.806

Re: Zpevnění trupu

#6 Příspěvek od tmx.806 »

čáp píše:Protože razím zásadu, že letadlo musí být především tuhé a nezkroucené, trup Flopa jsem olepil balzou, celou spodní část 1,5 - plynule zbroušenou u ocasu na nějakých 0,7, a pak čumák někam za křídlo 1,5 z obou stran - to především proto, aby mi zbylo místo pro baterky pod křídlem (lítal jsem ještě na NiCd). To éro lítalo pak mnohem líp, než jak bylo "v základu", je odolnější a přírůstek váhy je nepatrný.

cim lepis balzu na EPP? diky...
FC16 + Tg9X (assan), Bulldog (MS Composit), Phantom EDF, MIG-3, F-22, polaris, Bristol, 2x MiniRay (Hacker) :))
wroum

Re: Zpevnění trupu

#7 Příspěvek od wroum »

tmx.806 píše:
čáp píše:Protože razím zásadu, že letadlo musí být především tuhé a nezkroucené, trup Flopa jsem olepil balzou, celou spodní část 1,5 - plynule zbroušenou u ocasu na nějakých 0,7, a pak čumák někam za křídlo 1,5 z obou stran - to především proto, aby mi zbylo místo pro baterky pod křídlem (lítal jsem ještě na NiCd). To éro lítalo pak mnohem líp, než jak bylo "v základu", je odolnější a přírůstek váhy je nepatrný.

cim lepis balzu na EPP? diky...

UHU-por, vterinak, Purex... staci si vybrat
Odpovědět

Zpět na „Dílna“