Chci se zeptat, jak zafixovat delší část EPP (trup EPP Flop od Šplíchala), který se pořád kroutí.
Už v něm mám vlepené bovdeny a stejně to jde do vrtule.
Pomůže třeba napružit a zafixovat pruhem skelné pásky?
Nebo jiná finta?
Kroucení EPP dílů
Kroucení EPP dílů
MirMin
Zpevnění trupu
Protože razím zásadu, že letadlo musí být především tuhé a nezkroucené, trup Flopa jsem olepil balzou, celou spodní část 1,5 - plynule zbroušenou u ocasu na nějakých 0,7, a pak čumák někam za křídlo 1,5 z obou stran - to především proto, aby mi zbylo místo pro baterky pod křídlem (lítal jsem ještě na NiCd). To éro lítalo pak mnohem líp, než jak bylo "v základu", je odolnější a přírůstek váhy je nepatrný.
Re: Zpevnění trupu
čáp píše:Protože razím zásadu, že letadlo musí být především tuhé a nezkroucené, trup Flopa jsem olepil balzou, celou spodní část 1,5 - plynule zbroušenou u ocasu na nějakých 0,7, a pak čumák někam za křídlo 1,5 z obou stran - to především proto, aby mi zbylo místo pro baterky pod křídlem (lítal jsem ještě na NiCd). To éro lítalo pak mnohem líp, než jak bylo "v základu", je odolnější a přírůstek váhy je nepatrný.
cim lepis balzu na EPP? diky...
FC16 + Tg9X (assan), Bulldog (MS Composit), Phantom EDF, MIG-3, F-22, polaris, Bristol, 2x MiniRay (Hacker)
)
Re: Zpevnění trupu
tmx.806 píše:čáp píše:Protože razím zásadu, že letadlo musí být především tuhé a nezkroucené, trup Flopa jsem olepil balzou, celou spodní část 1,5 - plynule zbroušenou u ocasu na nějakých 0,7, a pak čumák někam za křídlo 1,5 z obou stran - to především proto, aby mi zbylo místo pro baterky pod křídlem (lítal jsem ještě na NiCd). To éro lítalo pak mnohem líp, než jak bylo "v základu", je odolnější a přírůstek váhy je nepatrný.
cim lepis balzu na EPP? diky...
UHU-por, vterinak, Purex... staci si vybrat