Poradit - Toro 900, Art-Tech Motor - Vrtule

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
DefUnct

Poradit - Toro 900, Art-Tech Motor - Vrtule

#1 Příspěvek od DefUnct »

Zdravim,

takze abych to nejak zkratil, pri nakupu Tora v JR me byl doporucen motor Art-Tech C2830-21, s tim ze doporucena vrtule je tak 8x6 (na motoru psano 8 az 10 palcu). Motor ma na nem napsano 7.4V.

Ovsem v obchodu jsem rikal, ze to bude na 3clanek, a byli mi receno, ze to vubec nebude problem, motor to zvladne, a ze ma i psane ze muze 2 az 3 clanky.

No nic, dnes uz se chystam to vse zkouset pred letem, a rikal jsem jsi ze se kouknu co se jeste dozvim:

zde jsou udaje o Motoru od JR: http://www.jr-models.cz/index.php?&desktop_back=eshop&action_back=&id_back=&desktop=eshop&action=zbozi_detail&id=461

A zde info primo od Art-Tech kde znaci ze ma bejt jen 2 clanky: http://www.art-tech.cn/english/ArticleShow.asp?ArticleID=125

Bylo mi receno, ze ma 7x6 Vrtule s tim tri clankem a motorem bude v pohode. A celkem tomu verim.

Jen kdyz jsem to pocital online, furt me to hazelo ze preproudim motor takhle. Mate s touhle vybavou nekdo zkusenost? Ne ze bych pochyboval co mi rikaji v JR, tam je to super, jen vim ze informaci o tom motoru jsou vic, a na vzdy stejne.

Co myslite? jakou vrtuli? snese to 3 clanek?
Filip 400 Sport - nechcete nekdo odkoupit Filipa? Bez Vybaveni? Rad bych to zkusil nacpat do normalne 400, ne Sport.

Toro 900 (se stavi)

Podzemni tajnou laborator a anglicko-cesky slovnik.
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od davehaja »

Zdarec,ten motor mám v Migu,vrtule 7x6 3článek 1300mAh a není problém.
DefUnct

#3 Příspěvek od DefUnct »

jeee super, diky moc - a muzu se zeptat jak tahne? jaky je? :D
Filip 400 Sport - nechcete nekdo odkoupit Filipa? Bez Vybaveni? Rad bych to zkusil nacpat do normalne 400, ne Sport.

Toro 900 (se stavi)

davehaja
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od davehaja »

Mig má 365g a jde kolmo hore.Na 1300mAh baterku lítame cca 7minut.Tento motor už je druhej...z prvního se zakouřilo za letu,ale JRmodel vyreklamoval a tento slouží dobře a dlouho.
DefUnct

#5 Příspěvek od DefUnct »

Tak jsem to vyzkousel v behu a rekl bych ze jo, zatim moc dobre :) spokojenost - dik za info.

Toro 900 (se stavi)

Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“