Otravný hmyz
- dagx
- Kontaktovat uživatele:
Otravný hmyz
Máte nějaký speciální fígl proti komárům a hmyzu?Už jako malému mi babička říkala,že mám sladkou krev,protože mě komáři kousali víc než jiné děti.Moje vrtulníky asi taky mají sladkou krev.Po přistání jsou listy celé od krve a polepené rozkrájeným hmyzem.Nejhorší ale je,když při letu cítím jak mě komár kouše do ruky nebo obličeje a já to musím vydržet.Když přistanu mám už bouli jak pětikorunu.Repelent nějak nefunguje.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Aradraug píše:Prý pomáhá jíst hodně vitamínu B (v pevné podobě např. riboflavin, v tekuté pivo )
Hodně béčka je v pivu. Má to ještě další příznivý účinek, že pokud si tímhle způsobem vpravíš to béčko do těla, vůbec nevnímáš nějaké štípání komárů. Létat se dá (na simulátoru). I tak je to dost nebezpečné (že si pobleješ klávesnici a monitor).
Ja používam aplikáciu pre iPhone a volá sa AntiMosquito. Ten vydáva zvuk približne v 16000Hz až 20000Hz, ktorý človek nepočuje, ale pre komárov a ostatný hmyz je tak neznesiteľný, že nemôžu byť vo vašej blízkosti. Zapnem aplikáciu, hodím telefón do vrecka a môžem lietať. Samozrejme, nezbaví to úplne všetkého hmyzu, ale je to účinné a nemusím sa mazať repelentmi. Nevýhoda je v tom, že to vadí aj psíkom, takže domáceho miláčika nechajte doma.
JJ komari to je peklo. Nejhorsi je kdyz tocim z helinou v lufte a ted citim jak se komar zabod do lejtka. Nastava dilema placnout komara a nasledne i s helinou a nebo se obetovat.
V obou pripadech je pozornost a soustredeni fuc
Pral bych vam videt moje nohy po vcerejsku.
Budu muset zkusit tu alpu .. s 10 kouskama Gambace se uz moc litat neda
- pro rejpaly alpu na nohy neee do sebe 
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
hehe... super babsky rady
fakt prca... jinak zrovna nedavno jsem koukal na nejaky porad na Discovery chanelu. Ze ma nekdo "prijemnejsi" krev pro komary je pravda.
Spina ani cesnek jim nevadi. oni "neciti". Jdou po vas tim, ze vyhledavaji zdroj CO2. Proto kdyz clovek doma spi, tak mu nejcasteji letaji kolem hlavy. A pak "vnimaji" kyselinu mlecnou. Proto druhe nejcastejsi misto jsou postipane nohy.
Vitamin B jim je taky uplne jedno...
ajfouni aplikace (stejne jako tatez aplikace pro ostatni mobily) je jen fake. Na komary to nefunguje. Jak sam autor psal... "nefunguje to proti veskeremu hmyzu". jasne, nefunguje to proti zadnemu
Takze zaruceny recept? asi nic univerzalniho neni. Ale kdyz jdu ja litat v dobe komaru (a nejen litat, ale i do lesa nebo tak), tak vzdy obleceni zakryvajici co nejvice tela, prez hlavu kapucu a jeste postrikat repelentem.
Spina ani cesnek jim nevadi. oni "neciti". Jdou po vas tim, ze vyhledavaji zdroj CO2. Proto kdyz clovek doma spi, tak mu nejcasteji letaji kolem hlavy. A pak "vnimaji" kyselinu mlecnou. Proto druhe nejcastejsi misto jsou postipane nohy.
Vitamin B jim je taky uplne jedno...
ajfouni aplikace (stejne jako tatez aplikace pro ostatni mobily) je jen fake. Na komary to nefunguje. Jak sam autor psal... "nefunguje to proti veskeremu hmyzu". jasne, nefunguje to proti zadnemu
Takze zaruceny recept? asi nic univerzalniho neni. Ale kdyz jdu ja litat v dobe komaru (a nejen litat, ale i do lesa nebo tak), tak vzdy obleceni zakryvajici co nejvice tela, prez hlavu kapucu a jeste postrikat repelentem.
Walhalla píše:
Zdravím,něco jiného je létání napodzim a nebo v létě. Většinou chodíme lítat večer kolem 20. hodiny. Komáři už pěkně otravujou, ale myslím, že zakrývající oblečení není zrovna vhodná ochrana, přeci jenom je ještě docela teplo a to taky není příjemný. Mě se osvědčil obyčejný repelent a chůze či pohyb, nebo mě napadá ještě jedna věc. Zkuste se zavřít do auta