servo hitec
servo hitec
Zdravím všechny modeláře mam na vas takovou prosbičku.Mám na T-rex500 servo vrtulky hitec 5084MG.A dnes při zapnutí vrtulníku mě v něm furt bzučí na páčku reaguje tak nevím jestli to normální nikdy to nedalo.Díkaz za o.
Re: servo hitec
pafka156 píše:Zdravím všechny modeláře mam na vas takovou prosbičku.Mám na T-rex500 servo vrtulky hitec 5084MG.A dnes při zapnutí vrtulníku mě v něm furt bzučí na páčku reaguje tak nevím jestli to normální nikdy to nedalo.Díkaz za o.
Zdarec
Nejsem zrovna nějakej expert ale to samá mi udělalo v pátek i moje servo jiná značka.A asi myslím že ti odešlo do nebe.Zkus to servo zapojit jinam at opravdu zjistíš že je mrtvé a ne něco jiného
Chybama se člověk učí .
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
- pee1
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze ked ti na packu normalne reaguje, tak je servo v pohode. Mne sem tam zabzuci kridelkove servo vo vetroni, pretoze som tam dal pri stavbe panty trosku moc napevno. A teda ked pustis packu na vysielacke a bzuci, skus do packy brnknut "dat frcku" uplne jemne (len 1-2 mm) posun, do oboch stran a bzucanie by malo prestat. Deje sa to vtedy ked servo hybe niecim co ide "ztuha" a nedokonci trasu do neutralnej polohy, tak kusocek pred neutralom zastavi a zostane vrcat.
Hitec AFHSS 2,4
www.flyier.sk
www.flyier.sk
Důvod vrčení je přesně popsaný výše, prostě servo nedojede přesně do polohy, potenciometr "by ještě kousek chtěl", ale motor z nějakého důvodu "nemůže nebo nechce" - např. někde něco třeba i jen malinko drhne, motor už má nejpeší roky za sebou a neumí se jen "pootočit" apod. Některá laciná serva to dělají i nová (na vině je součet tolerancí a nepřesností ve výrobě), kvalitní serva v dobrém stavu by to sama od sebe dělat neměla. Takže doporučuju zkontrolovat vše co souvisí s pohybem serva - začal bych vedením k ocasní vrtulce (aby šlo naprosto volně), pokud to nepomůže, tak převody (aby tam nebyl nějaký bordel - odlomený kousek zubu nebo tak něco) a pokud bude vše OK, tak bych se s tím asi smířil (a s ohledem na kritičnost téhle aplikace pomalu šetřil na nové servo).
Ahoj za tu mojí odpověd se omlouvám to servo funguje jak píšou pánové.Blbě sem to přečetl měl jsem prcka v ruce
Moje je kaput.
ARDO1 Prosím tě zítra mi od p.Kostky příde toto servo:Sada gyra HG-5000 se servem HSG-5083MG HITEC 1HI3500.Ale psal jsem panu Kostkovy zda je u toho český návod a žádná odpověd.Jelikož mi příde že seš tu takový guru (SRANDA) tohoto serveru seš všude kam oko dohlédne nevíš zda ho ktomu vůbec dávaj.David
ARDO1 Prosím tě zítra mi od p.Kostky příde toto servo:Sada gyra HG-5000 se servem HSG-5083MG HITEC 1HI3500.Ale psal jsem panu Kostkovy zda je u toho český návod a žádná odpověd.Jelikož mi příde že seš tu takový guru (SRANDA) tohoto serveru seš všude kam oko dohlédne nevíš zda ho ktomu vůbec dávaj.David
Naposledy upravil(a) HALÍŘ dne úte 11.08.2009 19:18, celkem upraveno 1 x.
Chybama se člověk učí .
arda1 píše:Srandisto![]()
![]()
![]()
Ale ok zítra mu brnknu(doufám že nemá zrovna dovču)
Asi ne protože v něděli večer jsem to obědnal a zítra to tu je.Asi to ho má moc ale děkuju.David
Chybama se člověk učí .