Co je to za model??

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
wajbic

Co je to za model??

#1 Příspěvek od wajbic »

Zdravím, prosímvás, nevíte někdo ce je toto za model auta?? Díky http://i3.photobucket.com/albums/y55/po ... 009-46.jpg
JMalik

#2 Příspěvek od JMalik »

Stormracer od Carsona (ale který z typů :cry: )
milost
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od milost »

Jestli to ma original karoserii a kridlo (a ja umim dobre cist a hledat), tak je to Stromracer od Carsonu. I ramena vypadaj stejne - na 90% je to ono.

Na hobby jezdeni za barakem docela dobry, ale zazraky necekej.
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
milost
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od milost »

JMalik píše:Stormracer od Carsona (ale který z typů :cry: )

Na typu az tak nesejde, tyhle mrchy neprochazej zadnou podstatnou inovaci. Vymysli se nova kastle, upravi se pricka na rameni, jinak vytvaruje drzak tlumicu a hle - mame novou verzi.

Vim jen, ze u elektro-verze nebyly zakrytovane prevody, coz je u offroad modelu docela smola. Jak je to u nitro-verze nevim, ale urcite bych si na to dal bacha.
Filot
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Filot »

Přesně tak, je to Carson Stormracer, já ho mam a je s tim super poježdění hlavně to výborně sedí na jakymkoli terénu, akorát mi připadá že je dost poruchovej (občas odejde nějaká drobnost, praskne nějakej plast, atd...), ale to je u autíček asi normální.
Somethin Extra, Multiplex Extra 330, SU-29 - 2,2m, F3K ISIS
milost
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od milost »

Filot píše:...ale to je u autíček asi normální.

Ne, to neni normalni. Jen se musi koupit poradnej podvozek - a nemyslim tim investici pres 20 000 Kc - jen osvedcenou koncepci od osvedcene znacky.

Jestli chce wajbic zkusit auta, tak osobne muzu doporucit HPI Firestorm (mel jsem ho v elektro verzi, spalovak je stejna koncepce). Podrobnosti v pripade zajmu dodam.
wajbic

#7 Příspěvek od wajbic »

Díky moc vám všem. Už jsem koupil toho Carsona. Jsem uplný začátečník, a tak vás chi poprosit, co všechno ještě potřebuju k zprovoznění a jak vůbec nastartovat! Díky!!
Filot
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Filot »

K zprovoznění potřebuješ žhavítko a palivo. No a nastartování je jednoduché, naplníš nádřž nasaješ palivo u tohohle auta je dokonce na nádrži čudlík na nasátí paliva, takže ho parkrát zmáčkneš, nasadíš na svíčku žhavítko a párkrát škubneš a už poběži. Pokud by tam ten čudlík nebyl, tak jednim prstem zacpi difuzor nebo výfuk a párkrát protoč motor palivo se také nasaje.

Tady máš nějaké odkazy: žhavení http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=list&storage=20

palivo http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... torage=244
já jezdim na Rapicon CAR 16% zkoušel jsem také na letecké toho mam doma hafo, ale výkon nic moc :D
Somethin Extra, Multiplex Extra 330, SU-29 - 2,2m, F3K ISIS
Apocalypsus
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Apocalypsus »

já tohle auo mám už pár let a maximální spokojenost.. pokud něco na něm odešlo tak jen moji blbostí ( ano beton je tvrdší než plast :-D ) každopádně spolehlivost je SUPER.. jezdím na 16% nitro.. mám tam ale stavitelné tlumiče ty originály nic nevydrží ;-), vždy vemu auto palivo žhavítko vysilajdu a jezdím dokud mám palivo.. posledně jsme s kámošem (taky má storma) blbli hodinu a půl :-)
Moje letectvo:
[url]https://www.rcalbum.cz/profil/Apocalypsus[/url]
Zero
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zero »

Filot píše:Přesně tak, je to Carson Stormracer, já ho mam a je s tim super poježdění hlavně to výborně sedí na jakymkoli terénu, akorát mi připadá že je dost poruchovej (občas odejde nějaká drobnost, praskne nějakej plast, atd...), ale to je u autíček asi normální.

To není normální,já jezdil s autem cca 4x do týdne a za rok sem neměnil jediný díl 8O :!: Jen teď cca po roce musím vyměnit hl. ozubené kolo.
Ale ke Stormraceru,je jich několik verzí,1. 2WD(ta nestála ani 4000kč),pak 1. 4WD myslím,pak 2.už jen 4WD a teď měli ještě nějaký 2 jiný verze,rohle bych tipoval na tu 2. 4WD :?:
Teď jsem koupil na aukru od carsona GreenDevila,podvocek CE-10,no jezdí docela slušně,uvidíme jak to bude vypadat po delší době :)
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Apocalypsus
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Apocalypsus »

Zero píše:
Filot píše:Přesně tak, je to Carson Stormracer, já ho mam a je s tim super poježdění hlavně to výborně sedí na jakymkoli terénu, akorát mi připadá že je dost poruchovej (občas odejde nějaká drobnost, praskne nějakej plast, atd...), ale to je u autíček asi normální.

To není normální,já jezdil s autem cca 4x do týdne a za rok sem neměnil jediný díl 8O :!: Jen teď cca po roce musím vyměnit hl. ozubené kolo.
Ale ke Stormraceru,je jich několik verzí,1. 2WD(ta nestála ani 4000kč),pak 1. 4WD myslím,pak 2.už jen 4WD a teď měli ještě nějaký 2 jiný verze,rohle bych tipoval na tu 2. 4WD :?:
Teď jsem koupil na aukru od carsona GreenDevila,podvocek CE-10,no jezdí docela slušně,uvidíme jak to bude vypadat po delší době :)

co vím byly 3 verze, Stormracer 1 měl jen spodní plato z hliniku dělal se 2/4WD, Storm2 - má už i plato navrchu z hliníku a zase 2/4WD a pak třetí je Stormracer EXTREME - úplně jiný podvozek a jiný motor..
Jinak Carson dnes pro všchny kategorie 1/10 nitro používá jako základ podvozek CV10
Moje letectvo:
[url]https://www.rcalbum.cz/profil/Apocalypsus[/url]
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od fidzi »

Zero píše:

Přeji ti hodně štěstí, věci od Carsonu jsou děsné shity ;)
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Zero
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Zero »

taky jsem si myslel,ale za 1800 se vším?no nekup to,kamarád si bral xmoda,oložiskoval to a OK,ale stejně ho s malou losinkou(micro-t) natřu.
No jako zatim i skoky celkem drží,několikrát dostal z cca 1,5m čenichovku i na náůravu a OK,což jsem se divil... :wink:
A ty,jako ostřílenější autíčkář,měl jsi někdy s carsonem osobní zkušenost? :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od fidzi »

Zero píše:taky jsem si myslel,ale za 1800 se vším?no nekup to,kamarád si bral xmoda,oložiskoval to a OK,ale stejně ho s malou losinkou(micro-t) natřu.
No jako zatim i skoky celkem drží,několikrát dostal z cca 1,5m čenichovku i na náůravu a OK,což jsme se divil... :wink:
Xmods? O tom mi ani nemluv, to nejezdí skoro vůbec. Jinak pod mýma rukama vydržel ten Stromracer asi 10min :wink: Kyosho TR-15 je úplně o něčem jiném. Hlavně motoricky a podvozkově.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Kubanec

Re: Co je to za model??

#15 Příspěvek od Kubanec »

wajbic píše:Zdravím, prosímvás, nevíte někdo ce je toto za model auta?? Díky http://i3.photobucket.com/albums/y55/po ... 009-46.jpg

Je to tam napsany ze je to Stormracer 2 ka na kridle to jste slepci a ja ho koupil pro jistotu radsi 2 kusy a jsem snim spokojenej nic se nesere vykon supr. A myslim ze jsem koupil zrovna toho na ty fotce. Pac jsem si tam pro nej byl a bral si ho primo s toho stolu. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Auta“