Pravidelná údržba vysílačky??
Pravidelná údržba vysílačky??
Ahoj,
bylo napsáno:
Jednou za sezonu, bychom měli odbornému servisu předat na překontrolování vysílač.
Kontrola: 1, Vysílaný výkon
2, Elektrické vlastnosti signálu - které opouští anténu
3, Samotné vyčištění vysílačky
Je někdo z Vás, kdo tak učinil, popř. kdo jak se k samotné vysílačce z hlediska údržby chováte??
Díky předem za veškeré názory
Drop.
bylo napsáno:
Jednou za sezonu, bychom měli odbornému servisu předat na překontrolování vysílač.
Kontrola: 1, Vysílaný výkon
2, Elektrické vlastnosti signálu - které opouští anténu
3, Samotné vyčištění vysílačky
Je někdo z Vás, kdo tak učinil, popř. kdo jak se k samotné vysílačce z hlediska údržby chováte??
Díky předem za veškeré názory
Drop.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Hlavně nedávejte vysílač na údržbu manželkám. Známý to udělal a výsledkem byl vrtulník, který samovolně odletěl a hupsnul na výpadovku z Brna na Svitavy. Naštěstí ne někomu do čelního skla, ale na zem. Až tam ho auta rozjezdilana maděru. Pravil: "Když jsem tam přibíhal, ještě jsem na cestě viděl ležet motor. Pak profrčel kamion a už tam nebylo nic!"
Potom vysílač otevřel a uvnitř byly všechny spoje zelené. Žena to tiž vysílač naflusala čistící pěnou a otřela. Že to nateklo i dovnitř jí bylo tak nějak šumák...
Potom vysílač otevřel a uvnitř byly všechny spoje zelené. Žena to tiž vysílač naflusala čistící pěnou a otřela. Že to nateklo i dovnitř jí bylo tak nějak šumák...
zdzd píše:Hlavně nedávejte vysílač na údržbu manželkám. Známý to udělal a výsledkem byl vrtulník, který samovolně odletěl a hupsnul na výpadovku z Brna na Svitavy. Naštěstí ne někomu do čelního skla, ale na zem. Až tam ho auta rozjezdilana maděru. Pravil: "Když jsem tam přibíhal, ještě jsem na cestě viděl ležet motor. Pak profrčel kamion a už tam nebylo nic!"
ženy jsou opravdu přátelské stvoření
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Ono neni žena jako "žena". Jedné nemůžeš podat křídlo, protože ti promáčkne potah, chytne to za žebro a urve ho, nebo to promáčkne prstama folii. Pak je druhá, co to chytne opatrně tak, jak viděla že to držel ještě před sekundou modelář. Ta ovšem disponuje featurou zvanou mozek, ano ano, používá vlastní. Nemohu si stěžovat, nebojím se komukoliv z rodiny podat křídlo, halovku, vysílač, lipolky... ani mámě, ani příťuli
to se mám co? 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Ono neni žena jako "žena". Jedné nemůžeš podat křídlo, protože ti promáčkne potah, chytne to za žebro a urve ho, nebo to promáčkne prstama folii. Pak je druhá, co to chytne opatrně tak, jak viděla že to držel ještě před sekundou modelář. Ta ovšem disponuje featurou zvanou mozek, ano ano, používá vlastní. Nemohu si stěžovat, nebojím se komukoliv z rodiny podat křídlo, halovku, vysílač, lipolky... ani mámě, ani příťulito se mám co?
No, jen to nezakřikni
HonzaS píše:Ono neni žena jako "žena". Jedné nemůžeš podat křídlo, protože ti promáčkne potah, chytne to za žebro a urve ho, nebo to promáčkne prstama folii. Pak je druhá, co to chytne opatrně tak, jak viděla že to držel ještě před sekundou modelář. Ta ovšem disponuje featurou zvanou mozek, ano ano, používá vlastní. Nemohu si stěžovat, nebojím se komukoliv z rodiny podat křídlo, halovku, vysílač, lipolky... ani mámě, ani příťulito se mám co?
Není chlap jako chlap. Taky mi jeden promáčknul křídlo u dvacetinky. Jen se chtěl podívat.
Buď šťastnej a takovou vnímavou přítelkyni i rodinu si hýčkej, protože to není příliš obvyklé. Ona totiž naprostá většina žen očekává od chlapa finanční zajištění a jeho koníčky (modelaření, rybaření, fotbal ....) jej od této primární činnosti odvádějí a ještě nějaké finance stojí, tedy nejsou příliš žádoucí.
I květák je jen vycepované zelí
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele: