Mám EPP Orla 1200mm z "originál" Čína výřezů (díky jednomu zdejšímu uživateli s nickem Aviator z Neratovic).
Létá skvěle, pár postřehů ze stavby a provozu. Originál doporučoval ke stavbě používat tavné lepidlo, asi to funguje, nicméně jsem lepil obyč. vteřiňákem s aktivátorem. Tavným lepidlem jsem akorát přilepoval regulátor do boku trupu. Originální uchycení serv nalepením na boky a dno krabičky trupu nedoporučuji, je to příliš měkké uchycení, boky se prohýbají, lepší je usadit je do rámečku, jako na fotce zde uvedené, já jsem ten rámeček z podobných důvodů (měkkost EPP či Depronu) udělal klasicky z překližky nebo aspoň balzy a pro rozvedení sil ho nalepil výztuhami z trojůhelníkových lišt. Výraznému zpevnění trupu taky napomáhá orámování otvoru pro křídlo balzovými lištami nebo aspoň proužky z EPP. Křídlo mám uchycené gumičkami (aerodynamická čistota u podobně koncipovaného modelu hraničí s blábolem), je to jednoduché, rychlé, spolehlivé. Akorát kolíky na poutací gumy jsem vedl opět přes překližkové výztuhy, nalepené do trupu v místě otvorů pro kolíky.
Povrchová úprava - na rcgroups je mj. moc pěkný průvodce airbrushem pro konkrétní typ modelů (
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?p=8203490#post8203490), nakonec jsem to vzdal, udělal amerického bělohlavého orla, tj. křídlo a trup jsem stříkl matným černým sprayem z Obi, nechal bílý ocas a hlavu s trupem, zobák a oči jsem vymaloval štětečkem Agama barvami, co mám od plastikových modýlků a garantuji, že na vzdálenost pár metrů neřkuli na obloze to i tak vypadá velmi věrohodně. Ale kdo umí a chce si pohrát, fantazii se meze nekladou.
Pohonná jednotka....Orla nemá cenu přemotorovávat, cílem je majestátní
let, on ten přemet a výkrut s ním jde taky udělat, ale nějak to pak ve vzduchu nevypadá jako skutečný dravec. Pro pohodové létání je dobré motor mírně potlačit a vyosit doprava. Motor jsem použil E-Max BL 2210/30, vrtuli Ikarus 9/5" (tmavomodrá "gumová", vydrží všechno, klasické GWS oranžové jsem dvě zlomil, éro nemá podvozek a brzda vždycky spolehlivě zastavila vrtuli ve vertikální poloze). Původní tříčlánek LiPo byl zbytečně silný, plyn jsem používal maximálně na 1/4 až 1/3 výchylky plynové páky, byl nahrazen dvoučlánkem k plné spokojenosti.
Pro létání jsem nepoužil V-tail mix, ale Delta (nemám stroj s křidélky).
P.S. na kopečku, kam s ním chodím, jsem na podzim budil značnou pozornost tří káňat, které uvedenou lokalitu obývají, vždycky se přiletěla podívat, co to ve vzduchu je, ale krom zvědavosti agresi neprojevovala. Lepší to bylo s hejnem vran, které tam jednou prolétaly, ty byly dotěrnější, když Orlík jen bez motoru kroužil a plachtil, stačilo ale párkrát zavrčet motorem a simulovat pár náletů na ně a ustoupily (byly to srabáci

)