Barva na EPP
Barva na EPP
Velice vas prosim poradte mi jake nejvhodnejsi barvy pouzit na EPP.Diky
Mně se tedy osvědčíl jako nejlepší barva na EPP běžný Balakryl, když použiješ lesklý tak je barva pěkně sytá, lesklá. Je dobré ho lehce zředit vodou a pak udělat kamufláž, třeba použitím kamuflovacích natěrečských pásek a buď stříkat airbrushem nebo jiným způsobem nanést tenkou vrstvu barvy. Jinak jsem viděl i použití jiných akryl.barev a taky OK. Hodně štěstí při stříkání... 
Zatím jsem nenašel žádný ředidlo, které by naleptalo EPP.Stříkat ho,aůle není to úplně pravé(barva se nedostane do pórů ). Osobně používám zředěné akrylky Koh-i-noor(dostaneš v lepším papírnictví-dají se ředit vodou,ale lepší je origo ředidlo v tubě)-perfektně kryjí a tuba stojí kolem 30kč.Jinak jsou super barvy Marabu(na textil) a nebo Nerchau(na textil a nebo acryl)-naneseš malé množství barvy(popřípadě zředit) a štětkou to šmrdláš,jako by jsi se holil-nepatrná spotřeba barvy a vynikající výsledek. 
Barva EPP a Elapor
Já modely pouze stříkám sprejem a nejlépe se mi osvědčili barvy na lexan. Jsou pružné a pěkně kryjí.
Nejlevneji vycházejí tuším, že od Pelikána, s názvem "RC CARS". Je jich tam hodně za slušný peníz. Kupuji je v www.rcm.cz .
Hlavně drží i na ELAPORu, ze kterého jsou modely od Multiplexu! Tam se mi ostatní barvy loupaly.
Nejlevneji vycházejí tuším, že od Pelikána, s názvem "RC CARS". Je jich tam hodně za slušný peníz. Kupuji je v www.rcm.cz .
Hlavně drží i na ELAPORu, ze kterého jsou modely od Multiplexu! Tam se mi ostatní barvy loupaly.
Michal NuClear Polák
RadioaCtive
RadioaCtive