Dobry den, pytam sa mozno na uz stokrat preberanu vec, ale opat. Mam moznost lietat s novym super zoomom 2 od hackera alebo s YAK 55 od freeair s priestorovym trupom. Predpokladm ze mi tu budu viacerí odporúčať Flash a ja netvrdim, ze nie je dobry ale poprosil by som o prakticke skúsenosti s týmito konkretnymi modelmi. Zaujimaju ma uskalia pri lietani, letove vahy strojov, komu sa ako podarilo vtesnat do doporucenych hmotnosti a aky pohon pouzit no a samozrejme ktory je lepsi aj ked si uvedomujem ze co clovek to nazor.
Este by som sa chcel spytat k pohonu, mam AXI 2208/34, lipol 3s 800mAh a samozrejme rx a serva reg. Chcel by som vediet ci to bude stacit na uvedene modely a poviem z coho vychadzam. YAK 55 testoval p. A. Zapletal s motorom AXI 2208/26 a 10/47, ale s makkymi accu a teda tam mohol dat taku vrtulu. Rozhodujuca je ale hmotnost ktora mu vysla 460g, co je na ten motor dost, napriek tomu na fotke v RCm s modelom visi.
Na toho Zooma by to snad slo, ten by mal mat cca 400g s motorom s vahou cca 79g /mega 400/15/7R/. Dakujem za odpovede, viem ze je toho vela co som popisal, ale potesi kazda odpoved.
SUPER ZOOM 4D vs. YAK-55 od FREEAIR
SUPER ZOOM 4D vs. YAK-55 od FREEAIR
Toro 900,LF-109 Pionyr,LF-107 Lunak, ASW 24, Tornado, vo vytsavbe Orlik a Blanik