JMalik píše:Luzr píše:Dorazila mi druhá Turnigy 9x vysílačka, tentokrát jsem risknul Coronu (na první mám Assan).................
.............. 9 kanálové supervybavené vysílačky za $60, s pověstně nízkou kvalitou výroby:
Za celou tu dobu co se účastním na tomto fóru se mi nepodařilo pochopit proč si tuhle věc koupí někdo, kdo už nějakou dobu létá.
1) Není mi úplně jasné co se v praxi takovým supervybaveným devítikanálem řídí
2) Na co jí máš ve dvojím vydání.
Můžeš mi to prosím zkusit nějak zjednodušeně vysvětlit ?
Doufám:) Koupil jsem TG9x první jako svojí první vysílačku po setové 35Mhy z WildHawka. I když jsem se občas potýkal s chybami SW, které se dají obejít, nikdy jsem s ní neměl problémy za letu. Tzn i když někdy bylo problém model naprogramovat (např ovládání křidélek u větroně s brzdama), tak když jsem to nějak obešel, fungovalo to dále na 100%.
Pak jsem se dostal do situace, kdy počet letadel přesáhl počet pamětí. Navíc by se mi hodil trenér, protože syn by chtěl taky.
Asi 2 měsíce jsem řešil jestli spíš nekoupit Optic 6 nebo Optic 6 Sport, ale po pravdě, proti TG9x stojí o dost víc a umí o dost míň (TG9x má např 8 mixů, které opravdu chodí, grafický display, atd, atd). Optic 6 stojí skoro dvojnásobek a pokud/dokud TG9x chodí, je to o třídu lepší vysílačka.
Co se týče 9 kanálů, to je samozřejmě overkill, ale 6 kanálů potřebuju docela běžně a navíc, jak říkám, optic 6 stojí víc a umí mnohem míň.
No tak jsem to risknul. $60, o co jde? Co se Corony týče, prostě jsem to chtěl zkusit.