Pěnící palivo v nádrži
Pěnící palivo v nádrži
Při běhu motoru ve vysokých otáčkách palivo pění ba i pronikne nějaká ta bublinka v hadičce i když mám filtr.Když nádrž prstem zatlumím přestane pěnit a mám pocit jako by motor lépe běžel.Palivo je Tornado.Je to jen muj pocit nebo to má nějaký zásadní význam.
Pro kuknzíse i video na odkazu
http://www.ulozto.cz/4457363/video0009.mpg
Pro kuknzíse i video na odkazu
http://www.ulozto.cz/4457363/video0009.mpg
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně se klepe.... no jasně že to není pocit, těmi otřesy se palivo vzpění..+ vzduch od tlakování a máš to tam jak v rychlovarný konvici
Pak může pronikat vzduch k přívodu karb. a koktání ve vysokých otáčkách je na světě.
Nádrž musí být zajištěna. Někdo dělá lůžko z (zajištuje) molitanu, někdo to jistí silikonem...
Nádrž musí být zajištěna. Někdo dělá lůžko z (zajištuje) molitanu, někdo to jistí silikonem...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Jaaj, tak příspěvku ZDZD jsem si nevšimnul, takže pardon za duplikát
Ps: Já jsem měl na všech žhavíkách nádrž napevno, bez molitanu, silikonu atp. a nikdy jsem problém s chodem motoru kvůli pěnění neměl...snad juen když už bylo v nádrž málo paliva...to se dá vyřešit větším objemem nádrže a následným přistáváním s nějakým tim zbytkem v ní
Ps: Já jsem měl na všech žhavíkách nádrž napevno, bez molitanu, silikonu atp. a nikdy jsem problém s chodem motoru kvůli pěnění neměl...snad juen když už bylo v nádrž málo paliva...to se dá vyřešit větším objemem nádrže a následným přistáváním s nějakým tim zbytkem v ní
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
EasyStar II
LOOP VA
Ano přiznávám se že vrtule tam šla přímo od výroby tak že nevyvážená.To prosím pěkně udělám jen co si seženu nějaký vyvážítko a tu nádrž me taky napadlo něčím zafixovat.Pořád se učím.mikvalik píše:Neni problém spíše někde jinde? máš vyvýženou vrtuli? Tipoval bych že ne
Jo a taky je dobrý upevnit filtr?Asi jo co?Dík
Filtr zahoď a filtruj palivo už při tankování.
Na ty vrtule bacha, je potřeba si to zkontrolovat...nevyvážená vrtule umí zničit ložiska v motoru a klidně i rozebrat celý éro. To samý kužel - vyvarovat se nějakým šméčkům a raději připlatit za kužel s duralovou základnou.

Na ty vrtule bacha, je potřeba si to zkontrolovat...nevyvážená vrtule umí zničit ložiska v motoru a klidně i rozebrat celý éro. To samý kužel - vyvarovat se nějakým šméčkům a raději připlatit za kužel s duralovou základnou.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
EasyStar II
LOOP VA
Jojo to všechno udělám protože chci aby to šlapalo dobře.Díkmikvalik píše:Filtr zahoď a filtruj palivo už při tankování.
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Milos píše:Jojo to všechno udělám protože chci aby to šlapalo dobře.Díkmikvalik píše:Filtr zahoď a filtruj palivo už při tankování.
Pokud se ti to nepodaří odstranit, vlož do hadičky roztaženou tenkou pružinku. Ta odstraní bublinky.
RCModely píše:Milos píše:Jojo to všechno udělám protože chci aby to šlapalo dobře.Díkmikvalik píše:Filtr zahoď a filtruj palivo už při tankování.
Pokud se ti to nepodaří odstranit, vlož do hadičky roztaženou tenkou pružinku. Ta odstraní bublinky.
To taky zkusím.Dík
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele: