návod na seřízení vrtulníku raptor 50 nitro

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
alesjindra

návod na seřízení vrtulníku raptor 50 nitro

#1 Příspěvek od alesjindra »

:D dobrý den všem,před měsícem sem začal lítat s raptorem který sem koupil od petra novotnýho a vše bez problému ale problém se mi naskitnul už dvakrát když jsem si vymazal všechny naklikaný věci do vysílace a pomalu s každou prkotinou musim jezdit velkou dálku aby se vyřešila,bohužel pořád neznám základní pojmi a technický věci který jsou kolem vrtulníku a i když jsem technickej tip za boha si to sám neumim nastavit :( ,tudíš muj dotaz směřuje ,jestly někdo nezná nějaký odkaz s nějakým manualem pro blbí kde je vše pěkně podroně rozpitváno.něco jako chytrou knížku -všem moc děkuji za odkaz
nostromo

#2 Příspěvek od nostromo »

Zkus stranky Vita - vitocz.net
zdzd

Re: návod na seřízení vrtulníku raptor 50 nitro

#3 Příspěvek od zdzd »

alesjindra píše:problém se mi naskitnul už dvakrát když jsem si vymazal všechny naklikaný věci do vysílace

A co tak si nastavení zkopírovat do jiné pozice modelu ve vysílači jako zálohu?
alesjindra

#4 Příspěvek od alesjindra »

to už sem si ted pravě přepsal na papír ale spíš je problém v tom tom že kdybych si neco chtěl změnit nebo neco doupravit tak nemam absolutně žádný znalosti,15let lítám s érama ale vrtulník je proti tomu pro mě španělská vesnice a bohužel nemam tolik peněz abych si moch dovolit heli skolu,proto sem vděčný za jaký koliv manuál ,děkuji za odpověd aleš jindra
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“