predstavte si sidlisko a vedla neho rolu. Kedze dneska fukalo tak som sa dostal s easykom az nad domy.
Je mozne aby ma zostrelilo rusenie z WiFi-n?
ma s tym niekto skusenosti?
Stanicka Aurora 9
inac pad vyzeral hrozivo oprava 5minutovka
petertn píše:Bol som to este raz obzriet.
100% turbulencia, v tom mieste sa stretava vlastne prudenie medzi barakmi z 3 smerov. Posobia ako tri tunely, naberaju vzduch z rovnakeho smeru ale postavene su tak v radach ze prudenie sa stretava z 3 roznych smerov.
Nebola sanca, lietadlo ani nezareagovalo, ani na mx vychylkach sa nepohlo tak ako som chcel.
Dalsia skusenost.
Easy je takmer neznicitelny![]()
To WiFi som sa aj tak chcel opytat a teraz ma to napadlo
coro píše:Z pohľadu toho že RC neprenáša takmer žiadne data, to len z jednej strany.
Z druhej strany, WiFi ledva funguje v normálnom byte vo všetkých izbách, a ani vonku to nie je celkom OK spojiť sa na pár desiatok(!) metrov. A vysielame rovnakým výkonom.
Jecoro píše:Preukázať že by WiFi mala nejaký vplyv, sa pokiaľ viem ešte nikomu nepodarilo, takže robíme záver že to _vplyv_ nemá žiadny.. Hm, nie je to predčasne?
coro píše:Zahltiť pásmo alebo zarušiť RC riadenie, to fakt len tak nemôže.. Ale to neznamená že keď je model niekde na hranici dosahu a letí na posledné zbytky signálu, neprejaví sa Wifi nejakým drobným percentom..
To čomu sa hovorí 300MBit WiFi, totiž zaberie komplet celé pásmo aj z jedného pc (čo je síce nereálne ale ktovie čo potom zostane...
S tím že to schodily turbulence souhlasím.coro píše:V podstate ale skorej ide o to že príjmač môže(musí) v oblasti so silnejším signálom stiahnuť zisk na svojom vstupe, prispôsobiť ho tomu čo príjma (ešte nerozozná čo to je), a tým sa môže posunúť mimo rozsahu kde je kvoli veľkej vzdialenosti signál z RC tx..
Najpravdepodobnejší je ale odraz od nejakého plechového zábradlia alebo takej plochy, čo je dostatočne blízko..
No a samozrejme, asi to boli len vzdušné prúdy a turbulencie, to je normálne, ok.
Nad domami sa nelieta, takže je to aj tak správne.
Fox píše:JSi si tím výkonem jistý ? Já mám pocit že jsem někde viděl že pro vysílače neustále mněící kanál je povolený výkon desetkrát nižší ale ruku do ohně bych za to nedal
....
wees píše:Jedná se sice o Coronu, ale podle tohoto videa to rušit nemůže:
http://www.youtube.com/watch?v=o58Z20hCvwA&feature=related