Ahoj,
po sobotní návštěvě akce v Miškovicích jsem se rozhodl, že si pravděpodobně pořídím další přírustek do své sbírky modelů.
Chtěl bych nějakého dvouplocha z WW1 o rozpětí přibližně 2-2,5 metru (Sopwith pup, Nieuport 11, atd.)
Máte někdo nějaký tip na dobrou maketovou stavebnici (může být i rozsyp)
Předem díky,
J.
Dvojplošník WWI rozpětí cca 2m
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dvojplošník WWI rozpětí cca 2m
Jorges píše:Ahoj,
po sobotní návštěvě akce v Miškovicích jsem se rozhodl, že si pravděpodobně pořídím další přírustek do své sbírky modelů.
Chtěl bych nějakého dvouplocha z WW1 o rozpětí přibližně 2-2,5 metru (Sopwith pup, Nieuport 11, atd.)
Máte někdo nějaký tip na dobrou maketovou stavebnici (může být i rozsyp)
Předem díky,
J.
Myslím, že s Nieuportom ani Pupom v rozsype 1:4 by nemal byť problém
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
To Kerberos a Jackboy díky za odkazy. Letadla jsou to pěkná, ale cena za dopravu do ČR bude asi závratná.
To Laco: a dá se to u někoho objednat? Jde mi o to, aby to obsahovalo výřezy, nosníky, kryt motoru (laminát, plech), podvozky, držáky a vzpěry křídel a docela bych uvítal i to kování pro vzpěry a pro lanka.
Brácha (Vigo) říkal, že to dělá Martin Hubený, ale ten už podle stránek nefunguje.
To Laco: a dá se to u někoho objednat? Jde mi o to, aby to obsahovalo výřezy, nosníky, kryt motoru (laminát, plech), podvozky, držáky a vzpěry křídel a docela bych uvítal i to kování pro vzpěry a pro lanka.
Brácha (Vigo) říkal, že to dělá Martin Hubený, ale ten už podle stránek nefunguje.