FOX MDM-1 od JR models

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.

???

Anketa končí za ned 17.06.2007 20:44

Dobrá koupě
5
33%
nic moc ale budiž
1
7%
Gničemu
0
Žádná hlasování
Neznám
9
60%

Celkem hlasů: 15

Zpráva
Autor
Fox
Kontaktovat uživatele:

FOX MDM-1 od JR models

#1 Příspěvek od Fox »

Co si myslíte o větroňu FOX MDM-1 který vyrábí JRF models? má cenu do toho vrazit cca takový 15 tisíc? nebo je to k ničemu? Myslím co do kvality jak stavebnice tak letu.
Návštěvník

#2 Příspěvek od Návštěvník »

Taky o nÄ›m unažuju (ježiÅ¡ek se nazadržitelnÄ› blíží :wink: , takže se rád pouÄ
blesk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od blesk »

Nzadr foxi ma ho Kalčák starší,líta výborně ma vnem axi nemá top chybu.
blacklight

#4 Příspěvek od blacklight »

S něčím podobným(možná je to dokonce ono) se párkrát ukázal jeden borec u nás na letišti.
Vypadá to dost dobře , létá to i rychle i pomalu ,dokáže to dobře klouzat , při přistání to chce ale větší prostor.
Jinak co se mi vždycky líbilo je , jak s tím létal tak vyletěl pomocí motoru vysoko , pak si klouzal a jak to pustil prudce dolů tak to jen to svištělo.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
rcamok
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od rcamok »

vem si ty věčí křídla a zalítášsi i na svahu :D Já lítám jen s malími ,protože v době kdy jsem ho dostal tak se ještě maketový nedělali.ale vím na 100% že s těma věčíma je to lepší.
Fox
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fox »

rcamok píše:vem si ty věčí křídla a zalítášsi i na svahu :D Já lítám jen s malími ,protože v době kdy jsem ho dostal tak se ještě maketový nedělali.ale vím na 100% že s těma věčíma je to lepší.
o větších/menších ce tam nic nepíše
Návštěvník

#7 Příspěvek od Návštěvník »

Panové, nevím, asi nejsem in nebo cool ale ten Váš "Ä
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MakoBear »

Jsem z toho také trochu mimo - to jsou nějake kódy ? :
------------------------------------------------------------------------------------
....................
vem si ty věčí křídla a zalítášsi i na svahu Velmi šťastný Já lítám jen s malími ,protože v době kdy jsem ho dostal tak se ještě maketový nedělali.ale vím na 100% že s těma věčíma je to lepší.
.....................
Taky o něm unažuju
..........................
Gničemu

Podle tohoto vlákna to vypadá, že většina modelářů je absolventy pomocné školy ,
rcamok
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od rcamok »

MakoBear píše:Jsem z toho také trochu mimo - to jsou nějake kódy ? :
------------------------------------------------------------------------------------
....................
vem si ty věčí křídla a zalítášsi i na svahu Velmi šťastný Já lítám jen s malími ,protože v době kdy jsem ho dostal tak se ještě maketový nedělali.ale vím na 100% že s těma věčíma je to lepší.
.....................
Taky o něm unažuju
Gničemu

Podle tohoto vlákna to vypadá, že většina modelářů je absolventy pomocné školy ,

Odtamtud mě vyhodili :D :D :D
rcamok
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od rcamok »

Fox píše:
rcamok píše:vem si ty věčí křídla a zalítášsi i na svahu :D Já lítám jen s malími ,protože v době kdy jsem ho dostal tak se ještě maketový nedělali.ale vím na 100% že s těma věčíma je to lepší.

Pokud by jsi tam zavolal a zeptal se tak se ktomu prodávají nebo prodávali dvoje křídla.Krátká akrobatická s křidélkem po celé odtokovce a druhé dlouhé(co jsou na obrázku) nasvah a do termiky.Jinak už tady todle téma bylo :!: Už je to ,ale dřív :twisted:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od blesk »

Anonymous píše:Panové, nevím, asi nejsem in nebo cool ale ten Váš "češtin" je otřesný. To spěch, neznalost zakladních pravidel pravopisu, zdravotní způsobilost nebo mi unikají skutečně současné trendy vyjadřování ? :-(
hele uz mne steves furt se jenom nekde a v necem rýpas
blesk
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od blesk »

rcamok píše:
Fox píše:

Pokud by jsi tam zavolal a zeptal se tak se ktomu prodávají nebo prodávali dvoje křídla.Krátká akrobatická s křidélkem po celé odtokovce a druhé dlouhé(co jsou na obrázku) nasvah a do termiky.Jinak už tady todle téma bylo :!: Už je to ,ale dřív :twisted:
jo u nas ma tu delsi,kridelka a klapky...
rcamok
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od rcamok »

Vidíš o klapkách zase nevím nic Já :) .To si je tam dělal sáma nebo a obědnávku?????
Fox
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Fox »

chápu anonymouse - když ž nemá nic k tématu tak si aspoň pořádně zarýt a pro jistotu se ani nepodepsat nic méně aspoň přečíst by sme si to po sobě mohli. Viď blesku.
rcamok
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od rcamok »

Anonim by si měl přečíst všechny fóra co jsou a pak by ho to krytizováni přešlo :D a nebo by se upsal až do blázince :D :D :D :wink:
Když čtu takovídle krytiky tak si zpomenu na vtip o policajtech.:
Dva policajti dojedou k dopravní nehodě a začnou psát zprávu."Rukana silnici.Noha na stromu.Hlava na poly-na poli :?: " jeden kopne do hlavi a ten druhý :idea: "v příkopu".
PS: Anonime -můžeš začít opravovat chybi co sem napsal :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“