A jeste, ten drat se neda ustipnout (ani staryma poctivyma komouskyma kombinackama). Rezal jsem ho pilkou na zelezo opet LUX tools a ztupil jsem ji dokonale
FX-30 condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
"Uříznout " tohle problém nebude. Pokud nemáš dremel apod., tak to upiluj třeba jehlovým pilníkem .
S očkem bude problém. Normálně se tohle řeže obráceně. Očko stojí a drátem pomalu vrtíš vrtačkou, aby závit nevyjížděl do strany.
Jestli máš řezat jenom jeden, dva kousky, zkus ještě nějaký olejíček a očkem po kouskách sem , tam. Drát do vrtačky teď nedávej, na to musí být lepší očko, nebo měkčí drát.
Taky sem zkousel rezat tavit M2 do dratu na tahla. Neni to sice nerez, ale hezky to pruzi. Skoncilo to znicenym ockem ze hezky olejicek a pomalu 90° tam a pak 45° zpatky a porad dokola. Ale nemel sem stesti. Jinak ocko ma z jedne strany viditelny lepsi nabeh, ale kdyz ses slepej tak ti to muze byt stejne jedno. Nak
Nakadah píše:Taky sem zkousel rezat tavit M2 do dratu na tahla. Neni to sice nerez, ale hezky to pruzi. Skoncilo to znicenym ockem ze hezky olejicek a pomalu 90° tam a pak 45° zpatky a porad dokola. Ale nemel sem stesti. Jinak ocko ma z jedne strany viditelny lepsi nabeh, ale kdyz ses slepej tak ti to muze byt stejne jedno. Nak
pdp7 píše:A jeste, ten drat se neda ustipnout (ani staryma poctivyma komouskyma kombinackama). Rezal jsem ho pilkou na zelezo opet LUX tools a ztupil jsem ji dokonale